Legyen malacod! – virtuális hizlalás, valódi disznótor
Bárki felnevelheti saját malacát Cégénydányádon a Legyen Malacod! program keretében. A 2017 augusztusában alakult Szatmár Farm Szociális, Mezőgazdasági és Értékesítő Szövetkezet programjában a szervezet sertésbértartást vállal: a csatlakozók tetszőleges számú malacot vásárolhatnak és hizlaltathatnak fix költségért. A malac fejlődését mindenki online – webkamerán – követheti.
Benedek Eszter és Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára
a Legyen Malacod! programot bemutató sajtótájékoztatón
A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. fontosnak tart minden olyan kezdeményezést, amellyel bővíteni lehet a hazai állattenyésztést, hiszen ezzel új munkahelyek jöhetnek létre, és az itt működő húsipari cégek is több magyar alapanyaghoz juthatnak – indokolta Benedek Eszter, a társaság ügyvezetője, miért csatlakoztak az elsők között a Legyen Malacod! programhoz. Ennek eredményeként növekedhet a magyar eredetű élelmiszerek kínálata is. //
Kapcsolódó cikkeink
A Magyar Termék védjegy a cégeknek közösséget, a vevőknek megbízható minőséget ad
A kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködések képessé teszik a vállalkozásokat…
Tovább olvasom >Debrecenben indította el lokális beszállítói programját az Auchan
Debreceni áruházában indította el lokális beszállítói programját az Auchan Magyarország…
Tovább olvasom >A Promóciók napján átadásra kerültek az „Év promóciója 2025” díjak
Idén 17. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az „Év…
Tovább olvasom >További cikkeink
Drágul a csirke, drágul a tojás – ez vár most a magyar vásárlókra
Jelentős áremelkedés zajlott le a hazai baromfipiacon az elmúlt hónapokban…
Tovább olvasom >Kiszámíthatatlan szezont hozott 2025 a csonthéjas gyümölcsök piacán
Ellentétes tendenciák jellemzik a 2025-ös csonthéjas gyümölcsszezont világszerte: miközben egyes…
Tovább olvasom >Hódít a #MatchaTok: a japán zöldtea por lett a közösségi média új kedvence
A TikTokon elindult #MatchaTok trend szélsebesen meghódította a világot: a…
Tovább olvasom >