Bővíti Aperol-gyártóüzemét a Campari Olaszországban
Az olasz szeszesital-óriás, a Campari Group 6500 négyzetméterrel bővítette 60 700 négyzetméteres Novi Ligure-i gyártóüzemét.
A 75 millió eurós beruházás keretében egy új Aperol palackozó gépsor is beüzemelésre került, amely 100 millió palackkal növeli az üzem éves gyártókapacitását.
A Novi Ligure-i üzem mostantól hét palackozó gépsorral működhet. Ez a Campari Csoport legnagyobb gyártóközpontja, ahol a márka olyan ikonikus termékei készülnek, mint a Campari, az Aperol, a Campari Soda, a Crodino és a Cinzano.
A Novi Ligure-i üzem tavaly a Campari Csoport által értékesített mennyiség 29%-át állította elő.
A létesítményben több mint 300 fő dolgozik alkalmazottként vagy külső logisztikai szolgáltatóként.
A létesítmény a 2004-es 29 millió palackról 2023-ra 360 millió palackra növelte gyártókapacitását.
Matteo Fantacchiotti, a Campari Group vezérigazgatója az üzem bővítését, amelyre 20 évvel a megnyitása után kerül sor, az elmúlt években tapasztalt pozitív növekedési tendenciát igazoló újabb jelként értékelte.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Legendás olasz panettone-gyártót vett az ír Valeo Foods
Újabb olasz cég felvásárlását jelentette be az ír székhelyű Valeo…
Tovább olvasom >59,4 millió euróból bővíti az Arla a krémsajtgyártást Dániában
Az Arla Foods 59,4 millió eurós beruházást jelentett be a…
Tovább olvasom >A Coop Italia saját márkás termékeivel erősít a horvát Tommy
Stratégiai együttműködést kötött a horvát Tommy kiskereskedelmi lánc és az…
Tovább olvasom >További cikkeink
A fogyasztói tudatosságnak a pénztárca szab határokat
Egészséges, fenntartható és megfizethető alapanyagokat, élelmiszereket szeretnének a fogyasztók vásárolni,…
Tovább olvasom >Drága falatok – egyre mélyebben kell a pénztárcába nyúlni a húsért
Hiába őrzi népszerűségét a sertéshús a magyar fogyasztók körében, az…
Tovább olvasom >Globális minimumadó: Az amerikai vállalatcsoportok végleg kikerülhetnek a szabályozás alól
Az elmúlt időszakban a globális minimumadó kapcsán izgalmas fejlemények játszódtak…
Tovább olvasom >