Bővíti Aperol-gyártóüzemét a Campari Olaszországban
Az olasz szeszesital-óriás, a Campari Group 6500 négyzetméterrel bővítette 60 700 négyzetméteres Novi Ligure-i gyártóüzemét.
A 75 millió eurós beruházás keretében egy új Aperol palackozó gépsor is beüzemelésre került, amely 100 millió palackkal növeli az üzem éves gyártókapacitását.
A Novi Ligure-i üzem mostantól hét palackozó gépsorral működhet. Ez a Campari Csoport legnagyobb gyártóközpontja, ahol a márka olyan ikonikus termékei készülnek, mint a Campari, az Aperol, a Campari Soda, a Crodino és a Cinzano.
A Novi Ligure-i üzem tavaly a Campari Csoport által értékesített mennyiség 29%-át állította elő.
A létesítményben több mint 300 fő dolgozik alkalmazottként vagy külső logisztikai szolgáltatóként.
A létesítmény a 2004-es 29 millió palackról 2023-ra 360 millió palackra növelte gyártókapacitását.
Matteo Fantacchiotti, a Campari Group vezérigazgatója az üzem bővítését, amelyre 20 évvel a megnyitása után kerül sor, az elmúlt években tapasztalt pozitív növekedési tendenciát igazoló újabb jelként értékelte.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Bővítette spanyolországi gyárát a Kraft Heinz
Befejezte a Kraft Heinz spanyolországi, La Rioja tartományban található Alfaro…
Tovább olvasom >Országszerte elérhető lesz a Despar Italia üzleteiben az S-Budget márka
Az olasz Despar Italia, az SPAR koncesszió tulajdonosa, országosan elérhetővé…
Tovább olvasom >Egész Délkelet-Európára kiterjeszti hibrid diszkontkoncepcióját az Eurospin
Az Eurospin olasz diszkontkereskedő Délkelet-Európában terjeszkedik. Az észak-olasz kiskereskedő helyi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Országos Kereskedelmi Szövetség: az árrés nem profit!
Az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) nemzetközi élelmiszer-kereskedő tagvállalatai az elmúlt…
Tovább olvasom >Orbán Viktor a Kossuth Rádióban: a kereskedők 10 százaléknál többet nem rakhatnak rá a beszerzési árra
Március közepétől a kormány 10 százalékban maximalizálja az árrést 30…
Tovább olvasom >GKI Elemzés: Miért drágulnak folyamatosan az élelmiszerek?
Az elmúlt időszakban kiemelt figyelmet kapott az alapvető élelmiszerek –…
Tovább olvasom >