Bortrezor a pincészetekben
Egyre több borászat alakított ki az utóbbi években olyan kisméretű tárolókat – bortrezorokat – , amelyek az értékesebb nedűk szakszerű elhelyezését teszik lehetővé ügyfeleik számára.
A bortrezorokat általában a borászat már meglévő pincéjének fejlesztésével, bővítésével létesítik, és éves bérleti díj fejében vehetők igénybe. A fizetendő összeg – ez különböző konstrukciók alapján alakul ki – az adott gazdaság boraiból többnyire levásárolható. Az értékesebb nedűket a bérlők helyben, saját trezorjaikban helyezhetik el. A trezorszolgáltatásokkal a pincészetek sikeres kereskedelmi modellt teremthetnek – írja Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megjelent a fiatal gazdákat támogató felhívás
A magyar mezőgazdaságban a generációváltás támogatása kiemelt ügy, ugyanis a…
Tovább olvasom >Élelmiszer-kereskedelem 2025 elején: nőtt az uniós import, csökkent a kereskedelmi többlet
2025 januárjában az Európai Unió agrár-élelmiszeripari kereskedelme vegyes képet mutatott:…
Tovább olvasom >Drágul a csirkehús és a tojás: újabb áremelkedési hullám sújtja a magyar háztartásokat
A takarmányárak, az infláció és a globális kereslet-kínálat alakulása együtt…
Tovább olvasom >