Bortrezor a pincészetekben
Egyre több borászat alakított ki az utóbbi években olyan kisméretű tárolókat – bortrezorokat – , amelyek az értékesebb nedűk szakszerű elhelyezését teszik lehetővé ügyfeleik számára.
A bortrezorokat általában a borászat már meglévő pincéjének fejlesztésével, bővítésével létesítik, és éves bérleti díj fejében vehetők igénybe. A fizetendő összeg – ez különböző konstrukciók alapján alakul ki – az adott gazdaság boraiból többnyire levásárolható. Az értékesebb nedűket a bérlők helyben, saját trezorjaikban helyezhetik el. A trezorszolgáltatásokkal a pincészetek sikeres kereskedelmi modellt teremthetnek – írja Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Uniós adó jöhet az ultrafeldolgozott élelmiszerekre és az alkoholos üdítőkre – készül az EU első kardiovaszkuláris akcióterve
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Baltikum felé nyit a magyar élelmiszerexport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ipari alkoholgyártás: sokkal több mindenben jelen van, mint gondolnánk
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

