Bortrezor a pincészetekben
Egyre több borászat alakított ki az utóbbi években olyan kisméretű tárolókat – bortrezorokat – , amelyek az értékesebb nedűk szakszerű elhelyezését teszik lehetővé ügyfeleik számára.
A bortrezorokat általában a borászat már meglévő pincéjének fejlesztésével, bővítésével létesítik, és éves bérleti díj fejében vehetők igénybe. A fizetendő összeg – ez különböző konstrukciók alapján alakul ki – az adott gazdaság boraiból többnyire levásárolható. Az értékesebb nedűket a bérlők helyben, saját trezorjaikban helyezhetik el. A trezorszolgáltatásokkal a pincészetek sikeres kereskedelmi modellt teremthetnek – írja Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
K&H Elemzői kommentár: Van még tér a bővülésre a magyar boltokban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Egységesebb minőséget hoz az új trappista-szabályozás
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Örök életű mérgek – az ételcsomagolások új kockázata
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >