Bortrezor a pincészetekben
Egyre több borászat alakított ki az utóbbi években olyan kisméretű tárolókat – bortrezorokat – , amelyek az értékesebb nedűk szakszerű elhelyezését teszik lehetővé ügyfeleik számára.
A bortrezorokat általában a borászat már meglévő pincéjének fejlesztésével, bővítésével létesítik, és éves bérleti díj fejében vehetők igénybe. A fizetendő összeg – ez különböző konstrukciók alapján alakul ki – az adott gazdaság boraiból többnyire levásárolható. Az értékesebb nedűket a bérlők helyben, saját trezorjaikban helyezhetik el. A trezorszolgáltatásokkal a pincészetek sikeres kereskedelmi modellt teremthetnek – írja Világgazdaság Online.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ez az év már valóban az adatmenedzsment éve lesz
Az élelmiszer-kiskereskedelmi szektor sikere idén nagyban múlhat az árképzés, az…
Tovább olvasom >DLA Piper Hungary/Omnibusz javaslat: szükséges egyszerűsítés vagy visszalépés a fenntarthatósági törekvésekben?
Február 26-án hivatalosan is elérhetővé vált a fenntarthatósági jelentéstételi kötelezettségek…
Tovább olvasom >Slow Food Deutschland: nem a rovarok fogyasztása, hanem az élelmiszerpazarlás csökkentése lehet a megoldás
Kritikát fogalmazott meg a Slow Food Deutschland a rovarok Európában…
Tovább olvasom >