Kiadónk másik lapja, a Bor és Piac magazin az idei Hoventán már második alkalommal építette fel Borsziget fantázianevű standját. A Borsziget a magyar borok első kollektív bemutatkozása számottevő hazai szakkiállításon – a borászszakma ilyen jellegű közös megjelenése korábban csak a külföldi kiállításokon volt megszokott. A projekt már a februári Foodapesten is sikert aratott. Októberben a Hoventán 65-féle bort és 10-féle pálinkát kóstolhattak a látogatók, méghozzá a képletes árú, ezer forintos pohár megvásárlása után korlátlanul.
Az italok mellett a szervezők részletes adatlapokat helyeztek el, sommelier-k pedig meghatározott időpontokban szakmai borbemutatókat tartottak. A Borsziget-projekt működtetői a standon történő kóstolás mellett most is kínáltak speciális programot is: szakmai borelemző rendezvény zajlott a kiállítás egy másik pavilonjában, olyan borteszt, ahol a lap szakmai borbírái mellett a nagyközönség is részt vehetett – ezúttal édes borkülönlegességek tesztelésében.
A stand sikerén felbuzdulva a Bor és Piac magazin a jövőben rendszeresen jelen lesz a Borszigettel az élelmiszer-kereskedelmi és a vendéglátós szakma két nagy hazai seregszemléjén.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Drágul a strandbüfé: már 4289 forint az átlagos „strandkombó” ára a Balatonnál
Mennyibe kerül egy lángos a Balatonnál? 2025 nyarára tovább nőttek…
Tovább olvasom >Tajvan 5 legizgalmasabb desszertje 2025-ben – A nap videója
Adnak a látványra, az biztos! A videóért katt a képre!…
Tovább olvasom >Top 10-es listán a legjobb túrógombóc lelőhelyek
Van egy étel, ami generációkon átívelő kedvenc, egyszerre idézi a…
Tovább olvasom >