Borgála a Corinthia Grand Hotel Royalban
A magyar konyhaművészet és borászat közös ünnepén a legjobb séfek mutatkoztak be.Múlt hét vasárnap
a Magyar Borakadémia által legjobbnak ítélt
borászok és rangos séfek mutatkoztak be szakértő
vendégek előtt. A gálaebédet Frittmann János,
az Év Bortermelője tiszteletére adta Magyar Bor
Akadémia. Az eseményen a meghívottak a második
körbe bekerült borászokkal s boraikkal is
megismerkedhettek: Konyári János és Légli
Ottó / Balatonboglári borvidék/, Dr.Lőrincz
György / Eger/, Szöllősi Mihály/Ászár-Neszmély/.
A
borokhoz komponált ebéd kulináris
különlegességeiről Bíró Lajos/Bock
Bisztró, a chicagoi Escoffier Klub tagja//,Cseh János /
Nemzetközi Kongresszusi Központ, a Master of Food &
Wine fesztivál első magyar meghívottja, az Escoffier
Klub tagja/, Segal Viktor / Segal étterem/, Vomberg Frigyes /
Várkert kaszinó volt konyhafőnöke, nemzetközi
gasztronómus/ gondoskodtak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A tömegturizmus ellen zajlanak tüntetések Spanyolországban
Spanyolország több nagyvárosában, köztük Barcelonában és Málagában, ezrek vonultak az…
Tovább olvasom >Idén kevesebb pénzt szánnak utazásra a magyarok
A Pénzcentrum idén is elvégezte az éves Nagy Utazáskutatását, amelyre…
Tovább olvasom >Vidéki vendéglátóhelyek támogatása
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek,…
Tovább olvasom >