Borgála a Corinthia Grand Hotel Royalban
A magyar konyhaművészet és borászat közös ünnepén a legjobb séfek mutatkoztak be.Múlt hét vasárnap
a Magyar Borakadémia által legjobbnak ítélt
borászok és rangos séfek mutatkoztak be szakértő
vendégek előtt. A gálaebédet Frittmann János,
az Év Bortermelője tiszteletére adta Magyar Bor
Akadémia. Az eseményen a meghívottak a második
körbe bekerült borászokkal s boraikkal is
megismerkedhettek: Konyári János és Légli
Ottó / Balatonboglári borvidék/, Dr.Lőrincz
György / Eger/, Szöllősi Mihály/Ászár-Neszmély/.
A
borokhoz komponált ebéd kulináris
különlegességeiről Bíró Lajos/Bock
Bisztró, a chicagoi Escoffier Klub tagja//,Cseh János /
Nemzetközi Kongresszusi Központ, a Master of Food &
Wine fesztivál első magyar meghívottja, az Escoffier
Klub tagja/, Segal Viktor / Segal étterem/, Vomberg Frigyes /
Várkert kaszinó volt konyhafőnöke, nemzetközi
gasztronómus/ gondoskodtak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >9 kg ramen 2 perc alatt – A nap videója
Evőversenyt nézünk, bizonyos fenntartásokkal…
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >