Borgála a Corinthia Grand Hotel Royalban
A magyar konyhaművészet és borászat közös ünnepén a legjobb séfek mutatkoztak be.Múlt hét vasárnap
a Magyar Borakadémia által legjobbnak ítélt
borászok és rangos séfek mutatkoztak be szakértő
vendégek előtt. A gálaebédet Frittmann János,
az Év Bortermelője tiszteletére adta Magyar Bor
Akadémia. Az eseményen a meghívottak a második
körbe bekerült borászokkal s boraikkal is
megismerkedhettek: Konyári János és Légli
Ottó / Balatonboglári borvidék/, Dr.Lőrincz
György / Eger/, Szöllősi Mihály/Ászár-Neszmély/.
A
borokhoz komponált ebéd kulináris
különlegességeiről Bíró Lajos/Bock
Bisztró, a chicagoi Escoffier Klub tagja//,Cseh János /
Nemzetközi Kongresszusi Központ, a Master of Food &
Wine fesztivál első magyar meghívottja, az Escoffier
Klub tagja/, Segal Viktor / Segal étterem/, Vomberg Frigyes /
Várkert kaszinó volt konyhafőnöke, nemzetközi
gasztronómus/ gondoskodtak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >