Bor és csoki harmóniában
A bor és a csokoládé közös népszerűsítésére szervezett sajtótájékoztatót október 2-án a Magyar Édességgyártók Szövetsége és a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége, Ízszüret a minőség jegyében címmel.Az elmúlt években Magyarországon mind a bor-, mind pedig a csokoládéfogyasztás hangsúlya a minőségi termékek irányába tolódott el. Kevesen tudják azonban, hogy ez a két élvezeti cikk egymással párosítva milyen különleges élményeket nyújthat, hangzott el a rendezvényen.
– Örvendetes tény, hogy itthon a csokoládé- és a borfogyasztás hangsúlya is a minőségi termékek irányába tolódott el az elmúlt években. Mindkét termékcsoport fogyasztói körében egyre nagyobb azok aránya, akik a magasabb minőségi színvonalú, leellenőrizhető termelőtől és gyártótól, korszerű technológiai körülmények között előállított termékeket részesítik előnyben – mondta Sánta Sándor, az Édességgyártók Szövetségének elnöke.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rekordszámú visszaváltás: havi félmillió palackot adnak vissza a Kifli.hu vásárlói
Több mint 2,6 millió visszaváltott palack néhány hónap alatt –…
Tovább olvasom >Több mint egymilliárdos beruházással nyílt meg Szombathely legújabb SPAR üzlete
A SPAR Magyarország több mint 1 milliárd forintos befektetés eredményeként…
Tovább olvasom >Ismét együtt a Momentán Udvar és a Rossmann a Művészetek Völgyében
A Rossmann idén is csatlakozott a Momentán Udvar programjaihoz a…
Tovább olvasom >