Bor és csoki harmóniában
A bor és a csokoládé közös népszerűsítésére szervezett sajtótájékoztatót október 2-án a Magyar Édességgyártók Szövetsége és a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége, Ízszüret a minőség jegyében címmel.Az elmúlt években Magyarországon mind a bor-, mind pedig a csokoládéfogyasztás hangsúlya a minőségi termékek irányába tolódott el. Kevesen tudják azonban, hogy ez a két élvezeti cikk egymással párosítva milyen különleges élményeket nyújthat, hangzott el a rendezvényen.
– Örvendetes tény, hogy itthon a csokoládé- és a borfogyasztás hangsúlya is a minőségi termékek irányába tolódott el az elmúlt években. Mindkét termékcsoport fogyasztói körében egyre nagyobb azok aránya, akik a magasabb minőségi színvonalú, leellenőrizhető termelőtől és gyártótól, korszerű technológiai körülmények között előállított termékeket részesítik előnyben – mondta Sánta Sándor, az Édességgyártók Szövetségének elnöke.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ügyfélszolgálati központot nyitott a Fressnapf-csoport Pécsen
Ügyfélszolgálati központot nyitott Pécsen a hobbiállat-eledelek és -felszerelések forgalmazásával foglalkozó…
Tovább olvasom >A DHL duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a Hungaroringre, a Forma 1®-es hétvégére
A DHL és a Forma-1® már Mogyoródon van, a július…
Tovább olvasom >Megújult és növekszik a McDonald’s
A McDonald’s folyamatosan új éttermeket nyit és modernizálja meglévő egységeit…
Tovább olvasom >