Bonduelle Vapeur Gőzben párolt konzerv zöldségcsalád
Az új Bonduelle Vapeur termékekhez a kiváló minőségű zöldségeket leszedés után rövid időn belül gőzben pároljuk, így a zöldségek jobban megőrzik friss ízüket, természetes színüket, ropogósságukat. A Bonduelle Vapeur család tagjai: zsenge zöldborsó 2-féle kiszerelésben, cannellini fehérbab, vörösbab, egész zöldbab, csicseriborsó és lencse, tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül készülnek.
A Bonduelle Vapeur zöldségkonzervek ideálisak köretként, salátához, felhasználásuk könnyű, gyors, egyszerű.
Bevezetés hónapja: 2018. szeptember
Bevezetési kedvezmények és támogatások: online / social felületetek / TV-szponzoráció / PR
Kapcsolatfelvétel: Bonduelle Central Europe Kft.; web: www.bonduelle.hu
Kapcsolódó cikkeink
Tízmillió konzerv és egy kis évvégi figyelmesség a nélkülözőknek a Bonduelle-től
Komoly mérföldkőhöz érkezett 2023-ban a Bonduelle Central Europe Kft. és…
Tovább olvasom >Bonduelle-újdonságok
A növekvő hüvelyes kategóriában a Bonduelle új szószos termékeket vezet…
Tovább olvasom >Konzervmárkák nem konzervatív palettákkal
A felfokozódott nemzetközi helyzet ismét a tartósabban – és, tehetjük…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Jó Hentes Gourmet Kalocsai parasztkolbász csípős, csemege
A Kalocsai fűszerpaprikával – mint HUNGARIKUM – készült termékcsalád megalkotásakor a…
Tovább olvasom >Iványi – Bio Csirke
Egy új, régóta várt termékkört szeretnénk bemutatni, az Iványi brand…
Tovább olvasom >„nitrilla” egyszer használatos antiallergén nitrilkesztyű
Nitrilla márkanéven, praktikus, kis kiszerelésű, prémium minőségű, okos (hővezető) nitrilkesztyűvel…
Tovább olvasom >