Bonduelle Vapeur Gőzben párolt konzerv zöldségcsalád

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2018. 09. 20. 05:45

Az új Bonduelle Vapeur termékekhez a kiváló minőségű zöldségeket leszedés után rövid időn belül gőzben pároljuk, így a zöldségek jobban megőrzik friss ízüket, természetes színüket, ropogósságukat. A Bonduelle Vapeur család tagjai: zsenge zöldborsó 2-féle kiszerelésben, cannellini fehérbab, vörösbab, egész zöldbab, csicseriborsó és lencse, tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül készülnek.

A Bonduelle Vapeur zöldségkonzervek ideálisak köretként, salátához, felhasználásuk könnyű, gyors, egyszerű.

Bevezetés hónapja: 2018. szeptember

Bevezetési kedvezmények és támogatások: online / social felületetek / TV-szponzoráció / PR

Kapcsolatfelvétel: Bonduelle Central Europe Kft.; web: www.bonduelle.hu

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek