Bonduelle-újdonságok
A növekvő hüvelyes kategóriában a Bonduelle új szószos termékeket vezet be idén: a népszerű Bon Menu babcsalád kiegészül két újdonsággal. A marokkói fűszerezésű csicseriborsó és az indiai curry lencse egyedi ízei új dimenziót adnak a szószos termékek kedvelőinek.
Emellett egy új rizses alapú termékkel bővül a Good Lunch készételcsalád is, amelyben gabonafélék, hüvelyesek és zöldségek vannak harmonikus arányban.
– A Bonduelle márka 170 éves tapasztalata és a nemzetközi háttere, a minőség, a megbízhatóság, a széles választék és az innovációk töretlenül jellemzik minden tevékenységünket. Hiszünk abban, hogy az egészségtudatosság és a növényi alapú táplálkozás pozitív trendje nem szorul háttérbe még válságok idején sem, ahogy ezt a nyugat-európai tapasztalatok mutatják. Sőt, az állati eredetű és a friss termékek magas ára a fogyasztókat elmozdítja a minőségi, jó ár-érték arányú, tartós zöldségek irányába – nyilatkozta Szirbek András, a Bonduelle Central Europe Kft. kiskereskedelmi marketing- és értékesítési igazgatója. //
A cikk a Trade magazin 2023/11. lapszámában olvasható.
Kapcsolódó cikkeink
Fertőzésveszély a friss zöldségek miatt: az E. coli járvány és a gyorséttermek kihívásai
Az amerikai gyorsétteremláncok csütörtökön drasztikus lépésre kényszerültek: a McDonald’s éttermeinek…
Tovább olvasom >A Heinz carbonara konzervvel áll elő, kiakadtak az olasz séfek
Közfelháborodást váltott ki Olaszországban az amerikai Heinz, amikor bejelentette, hogy…
Tovább olvasom >Megválna saláta üzletágától a Bonduelle Franciaországban és Németországban
A csoport két potenciális vevővel folytat tárgyalásokat az érintett üzletágakról.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >