Bojkottálják a csehek a lengyel élelmiszert
A csehek számottevően korlátozták a lengyel élelmiszerek vásárlását, mert megriasztották őket a hírek, hogy a lengyel gyártók ipari sóval tartósítottak sok élelmiszert, és hangyasavval a káposztát, valamint az uborkát.
Az AkcniCeny internetes portál és a Retail Info Plus magazin felmérése szerint a válaszadók 44 százaléka egyáltalán nem vásárol lengyel élelmiszert, harmaduk pedig csak akkor, ha a lengyel terméknek nincs más megfelelője. (Világgazdaság Online)
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Még mindig lehet spórolni, de nem minden árrésstopos terméken
Bár a magyarországi árrésstopok hatása kezd érezhetővé válni a hazai…
Tovább olvasom >Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a NOE és a CBA közös húsvéti akcióján
Több mint 13 tonna adomány gyűlt össze a Nagycsaládosok Országos…
Tovább olvasom >Alkoholmentes korszakváltás: kihívások és lehetőségek a söripar globális porondján
Geopolitikai akadályokkal és új fogyasztói trendekkel néz szembe az európai…
Tovább olvasom >