Bojkottálják a csehek a lengyel élelmiszert
A csehek számottevően korlátozták a lengyel élelmiszerek vásárlását, mert megriasztották őket a hírek, hogy a lengyel gyártók ipari sóval tartósítottak sok élelmiszert, és hangyasavval a káposztát, valamint az uborkát.
Az AkcniCeny internetes portál és a Retail Info Plus magazin felmérése szerint a válaszadók 44 százaléka egyáltalán nem vásárol lengyel élelmiszert, harmaduk pedig csak akkor, ha a lengyel terméknek nincs más megfelelője. (Világgazdaság Online)
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Fogyó cégszámok, tartós félmilliós határ
2024-ben a társas vállalkozások száma várhatóan 12 ezerrel csökken, miközben…
Tovább olvasom >Decemberben alig változott a GKI konjunktúraindexe
A GKI Gazdaságkutató Zrt.– az EU támogatásával –felmérése szerint decemberben…
Tovább olvasom >Ünnepi fogások: bacon kuglóf, baconos sajttorta és szilveszteri kandírozott virslifalatkák
Sokszor egy-egy szokatlanabb hozzávaló, vagy akár maga a tálalás is…
Tovább olvasom >