Bojkottálják a csehek a lengyel élelmiszert
A csehek számottevően korlátozták a lengyel élelmiszerek vásárlását, mert megriasztották őket a hírek, hogy a lengyel gyártók ipari sóval tartósítottak sok élelmiszert, és hangyasavval a káposztát, valamint az uborkát.
Az AkcniCeny internetes portál és a Retail Info Plus magazin felmérése szerint a válaszadók 44 százaléka egyáltalán nem vásárol lengyel élelmiszert, harmaduk pedig csak akkor, ha a lengyel terméknek nincs más megfelelője. (Világgazdaság Online)
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Megugrott a FAO globális élelmiszerár indexe
Az elmúlt 18 hónap legmagasabb értékére ugrott az élelmiszer-alapanyagok globális…
Tovább olvasom >Suppan Gergely: magasabb növekedési pályára állhat a gazdaság
Magasabb növekedési pályára állhat a magyar gazdaság 2025-től – mondta…
Tovább olvasom >Sok sót tartalmaznak és drágák az új generációs növényi alapú húsok
Míg a növényi alapú húshelyettesítők nagy többsége a hússal szemben…
Tovább olvasom >