Bojkottálják a csehek a lengyel élelmiszert
A csehek számottevően korlátozták a lengyel élelmiszerek vásárlását, mert megriasztották őket a hírek, hogy a lengyel gyártók ipari sóval tartósítottak sok élelmiszert, és hangyasavval a káposztát, valamint az uborkát.
Az AkcniCeny internetes portál és a Retail Info Plus magazin felmérése szerint a válaszadók 44 százaléka egyáltalán nem vásárol lengyel élelmiszert, harmaduk pedig csak akkor, ha a lengyel terméknek nincs más megfelelője. (Világgazdaság Online)
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
EM: tovább folytatódik a visszaváltási rendszer fejlesztése
Az előző év elejétől bevezetett rendszernek köszönhetően 2025 nyarára jelentős…
Tovább olvasom >Lassulás és áremelkedés egyszerre – így alakul a tejpiac nyáron
A tejágazatban egyszerre van jelen a nemzetközi árnövekedés és a…
Tovább olvasom >Újabb probléma hozhat élelmiszer-drágulást
Súlyos következményekkel járhat a latin-amerikai agrárszektorra nézve, ha az Egyesült…
Tovább olvasom >