Bocuse d’Or magyar döntő
Október 26-án zajlott a Bocuse d’Or magyar döntője, amelynek tétje az volt, ki képviseli hazánkat a szakma legismertebb versenyének márciusi európai fordulóján, amely a norvégiai Trondheimben kerül majd megrendezésre. A hírek szerint a norvégiai versenyen – nem meglepetés – a tengeri állatok kapják a főszerepet.
A cikk a Trade magazin 2023/11. lapszámában olvasható.
A hazai megmérettetésen négy séf kapott lehetőséget, hogy saját commis-jukkal, valamint a nekik kisorsolt második commis-val bemutathassák tudásukat a szakma legkiválóbbjaiból álló szakmai zsűri előtt.
A győzelmet Kelemen Roland (Hunguest Sóstó, Nyíregyháza) szerezte meg, commis-ja Fodor Noel volt. A díjazottak:
– A legjobb csapatmunka: Balog Szabolcs és Takács László, – A legjobb hal: Hack Barnabás, – A legjobb commis: Kaiser Botond,
– A legfenntarthatóbb tál: Hack Barnabás, – A médiazsűri különdíja: Molnár Bence. Az idei Életműdíjat a két Michelin-csillagos Platán Gourmet séfje, Pesti István vehette át. //
Kapcsolódó cikkeink
Bocuse d’Or: Tizenharmadik hely és legjobb tál különdíj Magyarországnak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A magyar Bocuse d’Or csapat promóciós filmje – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Történelmi győzelem az ifjúsági szakács VB-n
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az őszi utazások új trendje: a Z generáció a megfizethető luxust keresi
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Milyen italízeket hozott a nyár?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rajzolj reggelit – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >