Bocuse-bajnokok, ha találkoznak
A skandináv gasztronómia csillaga, a norvég Christian André Pettersen szeptemberben magyar séfek számára tartott bemutató főzést és műhelyfoglalkozást a METRO tudásközpontjában, majd Dalnoki Bencével közösen „Gyermekkortól a Bocuse d’Or-ig” fantázianevű hatfogásos degusztációs menüt készítettek egy zártkörű vacsorán.

Christian André Pettersen és Dalnoki Bence emlékezetes menüsort készített
A cikk a Trade magazin 2024/11. lapszámában olvasható.
A vacsora egyszersmind alkotóműhely is volt, ahol a két tehetséges fiatal Bocuse d’Or-bajnok séf egymást inspirálva hoztak létre egy emlékezetes menüsort a nagykereskedelem vendéglátóipari igényekre szabott minőségi alapanyagaiból. – A mai alkalom a METRO Gasztroakadémia történetének egyik csúcspontja volt – fogalmazott Bősze Ákos, HoReCa üzletágfejlesztési vezető. – Örömteli egybeesés, hogy mindez a METRO Nagykereskedelem 30. jubileumi évében valósul meg. A norvég sztárséf látogatása tudatos nyitás is volt a nemzetközi szcéna felé, a nemzetközi kapcsolatok élénkítése céljából. //
Kapcsolódó cikkeink
A KÖZSZÖV első 25 éve
Megalapításának 25. évfordulóját ünnepli idén a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos…
Tovább olvasom >Alumínium csillogás a márkaépítésben
Fenntarthatósággal kapcsolatos aktuális kérdéseket járták körbe a Magyar Marketing Szövetség…
Tovább olvasom >Nincs már olyan, hogy olcsó kávé
Bár a kávéárak emelkedésének köszönhetően az ital fogyasztása csökkent, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Két éve alakult meg hazánk első, iparágakon és régiókon átívelő…
Tovább olvasom >Két napig Korea a Margit-szigetre költözik: indul az ingyenes KoreaON 2025 kulturális fesztivál!
A budapesti nyár idén is elhozza a KoreaON kulturális fesztivált,…
Tovább olvasom >A BBQ-hőmérők Rolls-Royce-a – A nap képe
Óriás digitális kijelző, beépített WiFi, 500 ºC hőmérséklethatár és –…
Tovább olvasom >