Bocuse-bajnokok, ha találkoznak
A skandináv gasztronómia csillaga, a norvég Christian André Pettersen szeptemberben magyar séfek számára tartott bemutató főzést és műhelyfoglalkozást a METRO tudásközpontjában, majd Dalnoki Bencével közösen „Gyermekkortól a Bocuse d’Or-ig” fantázianevű hatfogásos degusztációs menüt készítettek egy zártkörű vacsorán.

Christian André Pettersen és Dalnoki Bence emlékezetes menüsort készített
A cikk a Trade magazin 2024/11. lapszámában olvasható.
A vacsora egyszersmind alkotóműhely is volt, ahol a két tehetséges fiatal Bocuse d’Or-bajnok séf egymást inspirálva hoztak létre egy emlékezetes menüsort a nagykereskedelem vendéglátóipari igényekre szabott minőségi alapanyagaiból. – A mai alkalom a METRO Gasztroakadémia történetének egyik csúcspontja volt – fogalmazott Bősze Ákos, HoReCa üzletágfejlesztési vezető. – Örömteli egybeesés, hogy mindez a METRO Nagykereskedelem 30. jubileumi évében valósul meg. A norvég sztárséf látogatása tudatos nyitás is volt a nemzetközi szcéna felé, a nemzetközi kapcsolatok élénkítése céljából. //
Kapcsolódó cikkeink
Nincs már olyan, hogy olcsó kávé
Bár a kávéárak emelkedésének köszönhetően az ital fogyasztása csökkent, a…
Tovább olvasom >Zöldülő gasztromarketing és Z-gen
A Magyar Marketing Szövetség HoReCa & Event és Zöld Tagozat…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megint néhány fantasztikus gyümölcsfeldolgozó gép! – A nap videója
Ha embereket látunk, akik kézzel hámozzák az almát, némi sajnálatot…
Tovább olvasom >Kutyavilág – A nap képe
Érdekes megoldás a kisállatokkal vásárlásra Portugáliában. (Annál azért jobb, mintha…
Tovább olvasom >