Bocuse-bajnokok, ha találkoznak
A skandináv gasztronómia csillaga, a norvég Christian André Pettersen szeptemberben magyar séfek számára tartott bemutató főzést és műhelyfoglalkozást a METRO tudásközpontjában, majd Dalnoki Bencével közösen „Gyermekkortól a Bocuse d’Or-ig” fantázianevű hatfogásos degusztációs menüt készítettek egy zártkörű vacsorán.

Christian André Pettersen és Dalnoki Bence emlékezetes menüsort készített
A cikk a Trade magazin 2024/11. lapszámában olvasható.
A vacsora egyszersmind alkotóműhely is volt, ahol a két tehetséges fiatal Bocuse d’Or-bajnok séf egymást inspirálva hoztak létre egy emlékezetes menüsort a nagykereskedelem vendéglátóipari igényekre szabott minőségi alapanyagaiból. – A mai alkalom a METRO Gasztroakadémia történetének egyik csúcspontja volt – fogalmazott Bősze Ákos, HoReCa üzletágfejlesztési vezető. – Örömteli egybeesés, hogy mindez a METRO Nagykereskedelem 30. jubileumi évében valósul meg. A norvég sztárséf látogatása tudatos nyitás is volt a nemzetközi szcéna felé, a nemzetközi kapcsolatok élénkítése céljából. //
Kapcsolódó cikkeink
Fenntartható gasztronómia
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A KÖZSZÖV első 25 éve
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Alumínium csillogás a márkaépítésben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
A verhetetlen páros visszatér!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kényelmesen víz alatt és víz felett – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >