Magazin: Bock Bisztró Balaton
Még csak terv, ám érdemes tudni: a feszített „program” szerint tavasszal kellett volna indulnia, de novemberben nyit Vonyarcvashegyen a Bock Bisztró Balaton, az egyetlen magyar fine dining franchise legújabb „tagja”.
A Zenit Hotel Balaton részeként működő étteremben elsősorban a szállóvendégek élvezhetik Bíró Lajos és csapata ételkreációit. Az ismert séf elmondta, hogy egy ilyen színvonalú wellness-szálloda igényli a hozzá illő a la carte éttermet, de várják a Keszthelyről és Hévízről érkező ínyenceket is. Az elképzelések szerint az étlap tavasszal és ősszel változik, amelynek állandó ételei mellett rendszeresen 1-2 napi ajánlatból is választhatnak a vendégek.
Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
Képünk a Bock Bisztó Budában készült.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >