Magazin: Bock Bisztró Balaton
Még csak terv, ám érdemes tudni: a feszített „program” szerint tavasszal kellett volna indulnia, de novemberben nyit Vonyarcvashegyen a Bock Bisztró Balaton, az egyetlen magyar fine dining franchise legújabb „tagja”.
A Zenit Hotel Balaton részeként működő étteremben elsősorban a szállóvendégek élvezhetik Bíró Lajos és csapata ételkreációit. Az ismert séf elmondta, hogy egy ilyen színvonalú wellness-szálloda igényli a hozzá illő a la carte éttermet, de várják a Keszthelyről és Hévízről érkező ínyenceket is. Az elképzelések szerint az étlap tavasszal és ősszel változik, amelynek állandó ételei mellett rendszeresen 1-2 napi ajánlatból is választhatnak a vendégek.
Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
Képünk a Bock Bisztó Budában készült.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >