Biztonságosak a Kaiser Food termékei
A cég a múlt héten maga jelentette be, hogy norvég-dán kereskedők közvetítésével ír sertésmáj került az üzembe. Ezért azonnal zárolták a telephelyen lévő alapanyagot, feldolgozott készítményeket, s a történtekről azonnal értesítették kereskedelmi partnere
Bognár Lajos, a Mezőgazdasági
Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) elnökhelyettese
bejelentette, hogy a laboratóriumi eredmények
bizonyították, a Kaiser Food termékei nem
tartalmaznak az egészségre káros mennyiségű
dioxint.
Süth Miklós országos
főállatorvos, az agrárminisztérium
szakállamtitkára kedden elrendelte minden, Írországból
származó, 2008. szeptember 1. és 2008. december
6. között előállított sertéshús
forgalmazásának tilalmát, azonnali kivonását
a forgalomból, valamint megsemmisítését.
Az ilyen húsból előállított összetett,
illetve feldolgozott termékek forgalmazhatóságát
dioxinra, illetve dioxinszerű anyagokra vonatkozó kedvező
eredményű laboratóriumi vizsgálat elvégzéséhez
kötötte.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Sallai Rolanddal mutatja be saját márkás kínálatát a SPAR
A SPAR Magyarország országos kampányt indít Sallai Rolanddal, a magyar…
Tovább olvasom >Újabb fénykorát éli a magyarok által kedvel Szobi
A Szobi márkanév, valamint az ahhoz kapcsolódó termékek magyarok millióinak…
Tovább olvasom >Feltörtük a kollagénkódot: íme mi működik, és mi csak üres ígéret!
A kollagén évezredeken át csendben végezte a dolgát a szervezetünkben,…
Tovább olvasom >