BioTechUSA – Crush Bar
2025 szeptemberében érkezik a BioTechUSA legújabb fejlesztése a Crush Bar, mely a cégcsoport nemrégiben átadott, új, úgynevezett multilayer (többrétegű) fehérjeszeletek előállítására képes szadai gyártósorán készül. A termék mind ízben, mind állagban képes lesz felvenni a versenyt a hagyományos nassolnivaló szeletekkel, miközben magas fehérjetartalmával funkcionális célokat is szolgál.
Bevezetés hónapja: 2025. szeptember
Kapcsolatfelvétel: BioTechUSA Kft.
web: biotechusagroup.com
Kapcsolódó cikkeink
5. Foodconf: Ahol a résztvevők ráharapnak az élelmiszer-innovációk ízére
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A magyar diákok megcsinálták: a Samsung nemzetközi kihívásának győztesei között a csapat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Valós gyártási problémát oldhatnak meg a hallgatók az Intersnack első mérnökversenyén
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Regina XXL 3 rétegű, 2 tekercses papírtörlő
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Eleplant, 75% növényi alapú kenhető zsír 200 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Zewa Eco Comfort háztartási papírtörlő
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

