BioTechUSA – Crush Bar
2025 szeptemberében érkezik a BioTechUSA legújabb fejlesztése a Crush Bar, mely a cégcsoport nemrégiben átadott, új, úgynevezett multilayer (többrétegű) fehérjeszeletek előállítására képes szadai gyártósorán készül. A termék mind ízben, mind állagban képes lesz felvenni a versenyt a hagyományos nassolnivaló szeletekkel, miközben magas fehérjetartalmával funkcionális célokat is szolgál.
Bevezetés hónapja: 2025. szeptember
Kapcsolatfelvétel: BioTechUSA Kft.
web: biotechusagroup.com
Kapcsolódó cikkeink
A dm első alkalommal készített fenntarthatósági jelentést
A dm első alkalommal készített közös fenntarthatósági jelentést a csoport…
Tovább olvasom >A jövő íze, csomagolása, ritmusa – innovációs térkép 2025-re
Új korszak küszöbén áll az FMCG-piac: a globális gazdasági nyomás…
Tovább olvasom >Tatayoyo – Trópusi ízvilágú paprika
A Tatayoyo paprika számos újdonsággal és termékelőnnyel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Tatayoyo – Trópusi ízvilágú paprika
A Tatayoyo paprika számos újdonsággal és termékelőnnyel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak…
Tovább olvasom >Queen szénsavas üdítőital termékcsalád
A megújult Queen szénsavas üdítőital-termékcsalád kizárólag cukorral készül, 0% édesítőszert tartalmaz.…
Tovább olvasom >