Bioaktív tésztát gyárt a Capriovus
🎧 Hallgasd a cikket:
Természetes, bioaktív anyagokkal dúsított tésztát fejlesztett összesen 146 millió forintos beruházással a budapesti, tojásfeldolgozással, tojástermékek gyártásával foglalkozó Capriovus Kft., amely a kutatás-fejlesztési (K+F) projekthez több mint 94 millió forint támogatást nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán. A közleményből az is kiderül, hogy a két éve kezdett kutatás eredményeképpen a Capriovus Kft. kifejlesztette a természetes eredetű antioxidánsokkal és omega-3 zsírsavakkal dúsított Trikolór száraztészta prototípusát.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A német nagykereskedelmi árak éves és havi összevetésben is emelkedtek szeptemberben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szeptemberben 9,88 százalékra gyorsult az élelmiszerinfláció Romániában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A zöld jövőről egyeztetett Palkovics László Sopronban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >