Bezár a Debreceni Csoport mosonmagyaróvári kolbászgyára
Bezárja a Kaiser Food Kft. mosonmagyaróvári szárazáruüzemét a Debreceni Csoport Kft. idén májusban.
Az évi 1350 tonna kolbászt előállító, 160 éves múltra visszatekintő üzem a cégvezetés szerint rossz állapotban van, a város körbenőtte, így nem bővíthető, ugyanakkor hűtőháza miatt veszélyes üzemnek számít. A Kaiser Food márkanevet továbbviszik; 99 alkalmazott állása szűnik meg.
hirdetés
A korábbi tulajdonos szerint az államtól 21 éve megvásárolt, lerobbant gyárból virágzó és még a németországi piacra is érett és elismert üzemet hoztak létre, amely profitot termelt. Az új tulajdonos tisztában volt azzal, mit vesz, a dolgozóknak is azt ígérte, hogy munkájukra hosszú távon számít.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >