Bezár a Debreceni Csoport mosonmagyaróvári kolbászgyára
Bezárja a Kaiser Food Kft. mosonmagyaróvári szárazáruüzemét a Debreceni Csoport Kft. idén májusban.
Az évi 1350 tonna kolbászt előállító, 160 éves múltra visszatekintő üzem a cégvezetés szerint rossz állapotban van, a város körbenőtte, így nem bővíthető, ugyanakkor hűtőháza miatt veszélyes üzemnek számít. A Kaiser Food márkanevet továbbviszik; 99 alkalmazott állása szűnik meg.
hirdetés
A korábbi tulajdonos szerint az államtól 21 éve megvásárolt, lerobbant gyárból virágzó és még a németországi piacra is érett és elismert üzemet hoztak létre, amely profitot termelt. Az új tulajdonos tisztában volt azzal, mit vesz, a dolgozóknak is azt ígérte, hogy munkájukra hosszú távon számít.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megújult a KOMETA – Jó étellel a jó életért
Buona vita!, azaz jó élet lett az olasz gyökerekkel is…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >