Népszerűek az extrém pizzák
Betiltotta a pók-, skorpió- és kígyómérges pizzákat Zürichben a svájci város egészségügyi hatósága.
A nevezett mérgekből természetesen nem halálos, hanem csak kis adagnyi került a pizzákra feltétként. A sajátos étkek kiötlője, Ismail Ertekin nem saját kezűleg fejt pókot, skorpiót, kígyót, a mérgeket homeopátiás alapanyagokból szerezte be.
„Nagyon népszerűek voltak mérges pizzáim, különösen azok vették és ették őket, akik félnek a pókoktól és a kígyóktól. A pizzák révén úgy érezték, hogy legyűrik rettegésüket” – idézte a „feltalálót” az austriantimes.at című osztrák hírhonlap. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megugrott a FAO globális élelmiszerár indexe
Az elmúlt 18 hónap legmagasabb értékére ugrott az élelmiszer-alapanyagok globális…
Tovább olvasom >Suppan Gergely: magasabb növekedési pályára állhat a gazdaság
Magasabb növekedési pályára állhat a magyar gazdaság 2025-től – mondta…
Tovább olvasom >Sok sót tartalmaznak és drágák az új generációs növényi alapú húsok
Míg a növényi alapú húshelyettesítők nagy többsége a hússal szemben…
Tovább olvasom >