Bemutatkoznak a Starbucks nyári italkülönlegességei
A Starbucks megnyitotta a nyári szezont, amelyben helyet kaptak nemcsak a különleges jeges kávék, de frissítők, a vegán vagy épp koffeinmentes italkülönlegességek is. Újdonság, hogy a lánc termékei már további költség nélkül kérhetők a kínálatában elérhető tejalternatívákkal.
Az idei nyár még véletlenül sem a visszafogottság jegyében fog telni, legalábbis ami a Starbucks szezonális kávé- és italkülönlegességeit illeti. Régi kedvencek, meglepő újítók és egzotikus utazók kaptak helyet a kávézólánc nyári palettáján, amely képes kielégíteni a hagyományos és a nem mindennapi kávézás iránti vágyakat is.
A jegeskávék gyakorlatilag egybeforrtak a nyárral, hiszen ki az, akit nem csábít a kávéban lubickoló jégkockák látványa, és a lassú olvadás utáni selymesség? A Starbucks idén három, jellegükben egymástól különböző jegeskávéval kíván hatni az érzékekre, hogy mindenki megtalálhassa a hangulatához tökéletesen illő hideg kávékülönlegességet: a vegán felrázós – és még véletlenül se vagány felvágós – Iced Brown Sugar Oat Shaken Espresso mellett visszatért a visszafogottan édes Salted Caramel Cream Cold Brew, de helyet kért a szezonális italok között a klasszikusan bájos Iced Starbucks Blonde® Latte is.
A krémes jegességre vágyók a tört ostyadarabokkal megszórt habréteg alatt megbúvó Chocolatey Waffle Cone Frappuccino® Blended Beverage személyében találhatják meg az igazit, feltéve, ha nyitottak a nyári kávé-kalandokra. A Strawberry Waffle Cone Frappuccino® Blended Beverage pedig sokkal több, egy fehér-piros koffeinmentes gyümölcsös hűsítőnél – tedd próbára!
A kávézás élménye egyszerűen utánozhatatlan, ám van, amikor az ember más jellegű italt kíván. A sárkánygyümölcs, mint kaktusztermés egyszerre hordozza magában a trópusi felfrissülést és a mindenkit meghódító egyediséget. Épp ezeket testesítik meg a kávézólánc új frissítői, a Mango Dragonfruit Starbucks Refresha® Drink és a Dragon Coconut Starbucks Refresha® Drink, amelyek nem csupán a pink szín kedvelőit fogják lenyűgözni.
Kapcsolódó cikkeink
Starbucks-stratégia: radikális változások az amerikai üzletekben
A Starbucks jelentős átalakításokat hajt végre az Egyesült Államokban: a…
Tovább olvasom >Ejti a növényitej-felárat a Starbucks Észak-Amerikában
November 7-étől kezdődően kivezeti a Starbucks a növényi alapú tejekre…
Tovább olvasom >Starbucks: prioritást kapnak a fizető vendégek
A Starbucks kávézólánc jelentős változásokat vezet be 2025. január 27-től…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új Guinness rekord: 112 méteres Dobos-torta készült!
Guiness rekordot döntöttek a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Dobos C.…
Tovább olvasom >Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában
Minden idők legsikeresebb turisztikai éve volt 2024 Romániában – közölte…
Tovább olvasom >