Balatoni butikhotellel és étteremmel bővült az Eventrend Group portfóliója
Június elsején új időszámítás kezdődött a Hazai Provence butikhotel, a 84 Bisztró és az Eventrend Group életében is. A két Balaton-felvidéki létesítménnyel bővítette portfolióját a tisztán magyar tulajdonban lévő vállalkozás.

A Hazai Provence egész évre kínál majd programokat vendégeinek meghatározott koncepció mentén
A Hazai Provence 11 szobás, különleges hangulatú ékszerdoboz Kapolcson. A butikhotel minden egyes szobája egyedi és eltérő stílusban épült, igazi desing lifestyle életérzést sugározva. A szálláshely wellness részlege finn -és infraszaunával, valamint fűtött, feszített víztükrű jacuzzival várja a vendégeket. Rákos Lívia ügyvezető igazgató különlegességként leszögezte, hogy a szállás kisebb céges vagy nagycsaládi elvonulásokra is kiválóan alkalmas, mert könnyen zártkörűsíthető, így kívülálló nem zavarhatja meg a találkozót.
A kis szállodához tartozik egy saját étterem is, ez pedig nem más, mint a korábban kétszeres Michelin-ajánlással büszkélkedő 84 Bisztró. A vendéglátóhely szezonálisan változó étlappal és helyi termelők alapanyagaiból készült gourmet fogásokkal kínál kulináris élményeket. A 84 Bisztró finomságait korábban csak a szálló vendégei élvezhették, azonban rövidesen megnyitja kapuit az arra járó turisták, kirándulók, kerékpárral érkező és romantikára vágyó vendégek előtt, akik új étlapról választhatnak, meghosszabbított nyitvatartás mellett.
A Hazai Provence egész évre kínál majd programokat vendégeinek meghatározott koncepció mentén, amelyben a kertmozitól kezdve a borkóstolókig, a levendulavirágzás fotózásától a kézműves foglalkozásokig sok minden helyet kap majd.

A kis szállodához tartozik egy saját étterem is, a korábban kétszeres Michelin-ajánlással büszkélkedő 84 Bisztró
Nagy Gábor, az Eventrend Group egyik alapító-tulajdonosa elmondta: a Hazai Provence és a 84 Bisztró csatlakozása az Eventrend életében egy újabb fontos állomást jelent. Ezzel többek között egy kiemelt célcsoportot, a romantikára, elbújásra vágyó párokat tudják megszólítani, ez a célcsoportos sokszínűség a cégcsoport számára egyfajta kiemelt misszió. Kőrössy Zoltán, a magyar tulajdonú cégcsoport másik alapító-tulajdonosa hozzátette: vállalati szinten küldetés, hogy mindenki számára tudjanak életre szóló pillanatokat kínálni, legyen az kisgyermekes család, hátizsákos turista vagy bringás művészetkedvelő.
A tulajdonosok összefoglalták: az Eventrend Group a 2024 májusában átvett Carlton Hotel Buda Castle üzemeltetési szerződésének aláírásával indította újra szállodai üzletágát, ehhez csatlakozik a most megvásárolt Hazai Provence és az ősszel újranyitó, hatalmas felújításon és bővítésen áteső, szintén saját tulajdon Zichy Park Hotel Bikácson, amely főként a gyermekes családokat várja izgalmas, házon belüli programokkal, wellnessel, valamint biztonságos, 15 hektáros területtel – minden apróság végtelen energiáinak levezetésére. Kusnyár Gábor ügyvezető a Zichy Park Hotellel kapcsolatban kifejtette: a szálloda egyik különleges erőssége a Kárpát-medencei állat-, növény -és vízivilág szórakoztató, ismeretterjesztő, élményszerű bemutatása lesz – a hotel szinte minden szegletében.
Az Eventrend Group több mint három évtizednyi tapasztalattal rendelkezik kávéházak, éttermek, szállodák üzemeltetésében, valamint rendezvényszervezésben. A cégcsoporthoz jelenleg 31 projekt tartozik, és több, mint 1000 munkavállalót foglalkoztat. Az Eventrend Grouphoz kötődik mintegy 20 gasztronómiai vállalkozás, többek között a Gundel Étterem, a New York Kávéház, a Centrál Kávéház, a Spoon the boat, a Főőrség Kávéház, a Városliget Café, a Séf Asztala, a Symbol, a Groupama Aréna vagy a Müpa catering szolgáltatása, emellett 24 budapesti rendezvényhelyszínen 79 egyedi rendezvényterem értékesítése is. A cégcsoport alapító-tulajdonosai a szállodai üzletáguk további bővítését tervezik.
Kapcsolódó cikkeink
Kézenfekvő
A finger foodok folyamatosan fejlődő világa elsősorban a street foodból,…
Tovább olvasom >Vonzások és választások
Az Eventrend cégcsoport 2024 végén reprezentatív kérdőíves kutatást végzett közel…
Tovább olvasom >Megvan az itthoni vendéglátóipari költés lélektani határa
Többek között ez is kiderül abból a reprezentatív kutatásból, amely…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mélyponton a Sziget: sorozatban második éve veszteséges a fesztiválcég
A Sziget Fesztivált szervező Sziget Kulturális Menedzsment Iroda Zrt. 2024-ben…
Tovább olvasom >Szállodaigazgatói kinevezés
Polyák Norbertet, az MVI alelnökét nevezték ki a májusban nyíló…
Tovább olvasom >Gundel Alumni Közösség
A Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum, korábbi nevén az…
Tovább olvasom >