Balaton-fesztivál Budapesten
Balatoni éttermek, borászatok és egyéb gasztronómiai kiállítók mellett koncertek, divatbemutató és más programok várják a Nekünk a Balaton a Riviéra fesztivál közönségét szombaton és vasárnap a budapesti Gellért Szállóban.
Hamisítatlan Balaton-érzést ígérnek április első hétvégéjére több mint 50 kiállítóval a régió minőségi borászatait, éttermeit és egyéb gasztronómiai kínálatát felsorakoztató fesztivál szervezői.
Mint az MTI-vel közölték, a rendezvényen olyan éttermek fogásai lesznek kóstolhatók, mint a Chateau Visz, a Kistücsök Étterem, a Söptei Pincészet és Étterem, a Trattoria Chianti, valamint a Kővirág Panzió és Étterem.
A balatoni borászatokat a 2HA Szőlőbirtok, Bezerics-Németh Borház, Borbély Családi Pincészet, Fodorvin Családi Pincészet, Garamvári Szőlőbirtok, Gutman Borince, Istvándy Pincészet, Káli Kövek, Kreinbacher Birtok, Laposa Borbirtok, Légli Ottó, Liszkay Pincészet, Málik Pince, Nyári Pince, valamint a Pócz Pincészet képviseli, de jelen lesz a Stari kézműves sörfőzde is.
A Hévízi Őstermelői Piac más termékek mellett pálinkákat, mézeket és kolbászféleségeket kínál, míg a „strandbüféket” a Gellért Szálló tölti meg balatoni fogásokkal, finomságokkal.
A szombati programban szerepel Léber Barbara tervező fürdőruha-bemutatója, valamint Marót Viki és a Nova Kultúr Zenekar koncertje, vasárnap pedig családi programokkal, mozival folytatódik a fesztivál.
A rendezvény részletes programjáról és a különböző típusú belépőjegyekről a www.nekünkabalaton.hu honlapon találhatnak részletes információkat az érdeklődők. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >