Bag-in-box megoldással küzd a karbonlábnyom csökkentéséért a DS Smith
Környezetvédelmileg hatékony vízcsomagolási megoldást fejlesztett ki a Well Water és a DS Smith.
A bag-in-box szükségtelenné teszi a visszaváltható plasztik flakonokat és akár 60%-ban csökkenteni tudja a szállítási mennyiséget, jelentősen redukálva ezzel a karbon emissziót.
A bag-in-box megoldással nem változik meg a víz íze, ráadásul higiénikusabb is mint a műanyag alternatívák.
Packaging Insights
Kapcsolódó cikkeink
Mindenkinek a vásárló a fontos – mindig, mindenhol, mindenkor – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
A Business Days harmadik, szerdai napjának délelőttje az elmúlt másfél…
Tovább olvasom >Csomagolás újragondolva
A gyűjtőcsomagolás az FMCG szektor egyik legfontosabb eleme, amely jelentős…
Tovább olvasom >Többdimenziós élményszerzés: újabb ökotanterem épült a DS Smith támogatásával
Négy év alatt a harmadik ökotanterem került átadásra a világ…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >Drágul a tej és a tejtermékek: mi áll az árak emelkedése mögött?
A tej és tejtermékek ára az elmúlt hónapokban jelentős növekedést…
Tovább olvasom >Fenntartható csomagolás: fókuszban az újrahasznosítás és a körforgásos gazdaság
A csomagolás az ellátási lánc egyik kulcseleme, ahol a fenntarthatóság…
Tovább olvasom >