Az USA-ban gyártja nyártól a Molson Coors a Peroni Nastro Azzurro-t
Az USA-ba helyezi át a Peroni Nastro Azzurro olasz sörmárka licencelt gyártását a Molson Coors.
Az amerikai gyártó idén nyáron Albanyban kezdi meg a Peroni Nastro Azzurro gyártását. Az alkoholmentes Peroni Nastro Azzurro 0,0 a jövőben továbbra is Olaszországban készül és kerül üvegekbe.
Az olasz sörmárka tulajdonosa a japán Asahi Group, amely 2016-ban vásárolta meg azt az SABMillertől, de a márka importjogával az Egyesült Államokban a Molson Coors rendelkezik.
– A sörfőzési folyamat átvételével a Molson Coors képes lesz Egyesült Államokbeli forgalmazóit és fogyasztóit jobban kiszolgálni – mondta el Brian Erhardt, a Molson Coors ellátási lánc vezetője.
A Peroni Nastro Azzurro márka amerikai gyártása teret enged a Molson Coors számára a márka kiterjesztéséhez, miközben mérsékli a tengerentúli ellátási problémákat és költségeket. A hordós kiszerelés gyártása a nyáron, míg a dobozos kiszerelés gyártása 2025-ben kezdődik meg.
Just Drinks
Kapcsolódó cikkeink
Új formákkal és új külsővel tér vissza a Barilla Al Bronzo az USA-ba
A Barilla bejelentette, hogy az Egyesült Államokban újra kapható lesz…
Tovább olvasom >Élesztőalapú tejhelyettesítőt fejlesztett Japánban az Asahi
Az Asahi Group Japan új LIKE MILK nevű terméke Japán…
Tovább olvasom >Évente közel 40 különböző kereskedőnél vásárolnak az amerikai fogyasztók
A Circana friss kutatása szerint az amerikai háztartások egy éven…
Tovább olvasom >További cikkeink
Május közepétől jöhet a drogériák árcsökkentése: 30 termékkategóriában mérséklődhetnek az árak
Újabb hatósági beavatkozás készül a hazai kiskereskedelemben: a kormány 30…
Tovább olvasom >KSH: a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 0,4 százalékkal haladta meg, az előző hónaphoz képest 0,5 százalékkal mérséklődött
Márciusban a kiskereskedelem forgalmának volumene a nyers adat szerint 0,4…
Tovább olvasom >Az NGM elégedett a kiskereskedelmi forgalom bővülésével
A kiskereskedelmi forgalom márciusi megtorpanása csupán átmeneti, technikai jelenség, amelynek…
Tovább olvasom >