Az SCA új, prémium mosdókba szánt Tork adagolókat vezet be
Adagolók használata a közösségi mosdókban mind a higiénia mind a praktikum szempontjából számtalan előnyt jelent. A prémium létesítmények azonban gyakran nem adagolós rendszereket, hanem egyedi megoldásokat alkalmaztak a kéztörlők, szappanok, toalettpapírok és egyéb mosdóhigiéniai termékek elhelyezésére a design terén támasztott magas elvárásaik miatt. A most bevezetésre kerülő Tork Image Design™ nevű, prémium mosdókba szánt, több elemből álló rozsdamentes acél termékcsalád erre a problémára kínál megoldást. A termékcsalád tagjai könnyen és gördülékenyen karbantarthatók és utántölthetők, ezzel segítve a kiszolgáló személyzet munkáját, valamint az elegáns designt kedvelő vendégek számára is különleges élményt nyújtanak.
„Több mint 3000 éttermi vendég bevonásával az SCA és globális márkája, a Tork megbízásából készített felmérésünk azt mutatta, hogy az ételek íze után a mosdók és az éttermi rész tisztasága a legfontosabb az étteremlátogatóknak. 10-ből 9 válaszadó szerint fontos, hogy a vendéglátó egységek mosdói legalább olyan színvonalat képviseljenek, mint az étkezési terület. A lassú kiszolgálás után a mosdók tisztasága egyben a második leggyakoribb szempont, amellyel a vendégek általában elégedetlenek éttermi látogatásaik során. Itt a részletek is igen fontossá válnak. Például ha a vécépapír, kéztörlőpapír és szappan csúcsminőségű, akkor ez a válaszadók 30 %-ának az élményét javítja, és 10-ből 6-an mindenképpen elvárják, hogy a mosdóban csúcsminőségű termékek legyenek” – mondja Badar-Szabó Virág a Tork marketing menedzsere.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Versenytényezővé válik a telephely az e-kereskedelemben
A digitalizáció és a fogyasztói elvárások gyors változása nyomán az…
Tovább olvasom >Exportban erősödik a Gyermelyi – alkalmazkodás a kihívásokhoz
A Gyermelyi Zrt. 2024-es pénzügyi beszámolója alapján világosan látszik: a…
Tovább olvasom >Önkéntes Vízadó program indul Budapesten
Önkéntes Vízadó programot hirdet Budapesten a 10 millió Fa, Budapest…
Tovább olvasom >