Az Innovációk napja konferencia Önt is várja május 16-án!
Egész napos, csakis innovációkat fókuszba állító eseményt szervezünk Merre tartanak az innovációk? címmel, május 16-án. Még egy hétig lehet jelentkezni, Önt is várjuk! https://evinnovacioja.hu (Részletes program, jelentkezési lap a linkre kattintva található)
Részletesen körbejárjuk a témát nemzetközi és hazai oldalról, érdekképviseletek, szakmai körök és persze szabályozásban résztvevő kollégák kerekasztalával, megkérdezünk befektetőt, piackutatót, és AI szakértőt, hogy valóban merre is tartanak az innovációk.
A jelenlegi gazdasági környezet nem kedvez az innovációknak, sokan nem tudják vállalni a kockázatát és beruházási igényét egy valódi innovációnak, vannak akik vállalkoznak rá és nyernek, és vannak, akik elcsúsznak egy-egy banánhéjon. De sokan úgy tartják, hogy a gazdasági nehézségekből is az innovációkon át vezet az út, így mi sokat szeretnénk kérdezni, és sokat beszélgetni arról, hogy milyenek az aktuális trendek, mit érdemes és mit kockázatos most a piacra bevezetni.
Ha még nem hallotta soha sehol, ne hagyja ki most Dr. Tilesch Györgyöt, aki a Szilícium völgyéből érkezik, összeszedve minden aktuális ismeretet az FMCG piaccal kapcsolatos valódi innovációkról és az AI által nyújtott lehetőségekről, sőt már igényekről.
Balogh Leventét eddig, mint a Szentkirályi elnökét hallhatták már nálunk pár éve, most a befektetői oldalát mutatja majd meg, és arról fog beszélni, hogy mit keres egy innovációkat felmutatni tudó cégben, mit tekint elég vonzónak ahhoz, hogy érdemesnek tartsa, lássa az együttműködéshez.
Dalmadi Julcsit minden évben legalább egy eseményünkre elhívjuk, de az Innovációk napja most került sorra, hogy a világ számos pontjáról élelmiszeripari innovációs trendeket mutasson a jelenlévőknek. Ezzel párhuzamosan megnézzük Bakonyi-Kovács Krisztával, hogy mi a háztartások véleménye az innovációkról és mennyire nyitottak ezek befogadására.
A nap egyik legizgalmasabb programja egy nagy kerekasztal lesz, amit Dr. Felkai Beáta Olga helyettes államtitkárasszony fog moderálni. Beszélgető partnerei lesznek: Dr. Kápolna Beáta, a METRO beszerzési igazgatója, Éder Tamás, ez alkalommal a Hússzövetség elnökeként, Harcz Zoltán, a Tejtermék Tanács ügyvezetője, Miskolczi István, a NÉGYOSZ ügyvezetője és Vörös Attila, a FÉSZ ügyvezetője. Sok mindenről lesz szó, de amiről egészen biztosan, az a helyettesítők és alternatívák témája, árban, minőségben, elérhetőségben, fejlesztési és szabályozási kérdésekben – hiszen látjuk a versenyeinken is, hogy ez a téma szinte minden formában megjelenik már.
És ha már a versenynél tartunk, a találkozó délutánján adjuk át az Inno d’Or – Év innovációja 2024 díjakat is, Best of the Best és Pioneer of the Future különdíjakkal. Szerintünk már a nyertes fejlesztéseket is érdemes lesz megnézni, hiszen abból is vonható le bőven következtetés: Merre tartanak az innovációk…?
Még egy hétig lehet jelentkezni, Önt is várjuk!
https://evinnovacioja.hu (Részletes programot, jelentkezési lapot a linkre kattintva talál)
Kapcsolódó cikkeink
Tartunk a humanoid robotoktól
A Bosch Tech Compass több mint 1000 magyar felnőtt megkérdezésével…
Tovább olvasom >Spanyolországban vezeti be első AI-alapú megoldását a Carrefour
A francia Carrefour Spanyolországot választotta első mesterségesintelligencia-alapú megoldásának bevezetésére. Az AI.Carrefour…
Tovább olvasom >Egyre több kereskedelmi cég támogatja a kommunikációt mesterséges intelligenciával
Az elmúlt két évben megduplázódott az AI használata a német…
Tovább olvasom >További cikkeink
Dinnyére sört?
Körképünkben kisüzemi főzdéket kérdeztünk a kraft sörök jelenlegi hazai piacáról…
Tovább olvasom >Így áll össze a vidék gasztronómiai térképe – itt a Dining Guide TOP30 vidéki étteremlistája
A Dining Guide 2005 óta minden évben elkészíti Magyarország legrangosabb…
Tovább olvasom >Földrengés rázta meg a magyarok kedvenc üdülőhelyét
5,5-es erősségű földrengés rázta meg ma reggel Dél-Spanyolország délkeleti partvidékét…
Tovább olvasom >