Az év utolsó bevásárlásait még fizethetjük SZÉP-kártyával is az Auchanban
Az Auchan áruházak a vásárlói igényeket és szokásokat figyelembe véve december 24-én délig nyitva tartanak. A szokásos vasárnapi rend szerint, áruháztól függően reggel 6-kor vagy 7-kor nyitnak, és egységesen délig kiszolgálják a vásárlókat egyebek mellett aznapi sütésű pékáruval és friss zöldséggel-gyümölccsel.
Az év utolsó napján pedig 16 óráig vehetjük meg a szilveszteri hozzávalókat az üzletekben. Virsliből és pezsgőből különösen nagy lesz a választék. Számos akcióval és gyakran a tavalyinál is jobb árakkal találkozhatunk.
A Bizalomkártyások figyeljék az ajánlatokat, mert ők a már akciós termékeket is még jobb áron vehetik meg. Azt pedig mindenkinek érdemes tudnia, hogy SZÉP-kártyával december 31-én fizethetünk utoljára hideg élelmiszerért, mert a jogszabályi előírások értelmében januártól már csak meleg élelemre lesz használható. Az év utolsó bevásárlásainál tehát még használhatjuk a SZÉP-kártyát.
Kapcsolódó cikkeink
A kézműves vagy a Temu jelző lesz a fa alatt? – felmérést készített a Meska magyar kézműves oldal
A Meska online kézműves piactér felmérése szerint az emberek közel…
Tovább olvasom >Black Friday akciók a legnagyobb hazai láncoknál: Lidl, Tesco, Spar és még sokan mások
A Black Friday láz 2024-ben sem hagyja hidegen a vásárlókat…
Tovább olvasom >Idén is a tavalyi áron kaphatjuk a karácsonyi halat
A tavalyinál kedvezőtlenebb időjárási körülmények hatására a haltermelők idén összességében…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >