Az év legjobb éttermei
Március 23-án, a Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán fény derült a hazai gasztronómia idei legjobbjaira. Az év étterme ezúttal a Huszár Krisztián séf vezette ZONA lett, míg Az Év Street Foodja elismerésnek a vietnami ételekben utazó Funky Pho örülhetett. Ebben az évben ketten is kiérdemelték az év ifjú séftehetségének járó díjat – Nagy Szabolcs és Giczi Andor a Fricska Gasztropub csapatát erősítik –, a legprogresszívebb konyha pedig az Olimpia – adta hírül a diningguide.hu.
Lehullt a lepel a legjobbakról a budai Larus Étteremben megrendezett legrangosabb hazai gourmet-gálán. A 2004-ben alapítottuk a Dining Guide Év Étterme Díjat, mely az évek során a magyar vendéglátóipar legjelentősebb elismeréssé vált. Idén már 11. alkalommal talált gazdára. A tapasztalt tesztelőkből álló szakmai zsűri egész évben látogatta és pontozta az éttermeket: az értékelés az étterem hangulatától kezdve az alapanyagok minőségén és az ételek elkészítésen át a kiszolgálásig mindenre kiterjedt. Az így kialakult pontszámok átlagából született meg a végső sorrend.
A teljes tudósítást itt olvashatja. (Képünkön a ZONA étterem – forrás: Facebook)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Fontos megmutatni a vallásturisztikai helyszíneket, ezért indult el a Peregrinus platform
Magyarország kormánya fontosnak tartja megmutatni Székelyföld vallásturisztikai helyszíneit, és anyagi…
Tovább olvasom >Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz Erdélybe
Elindult a Székely Gyors és a Csíksomlyó Expressz a csíksomlyói…
Tovább olvasom >Nők étterme
Különleges kampánnyal hívja fel a figyelmet a női vállalkozók szerepére…
Tovább olvasom >