Az év legjobb éttermei
Március 23-án, a Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán fény derült a hazai gasztronómia idei legjobbjaira. Az év étterme ezúttal a Huszár Krisztián séf vezette ZONA lett, míg Az Év Street Foodja elismerésnek a vietnami ételekben utazó Funky Pho örülhetett. Ebben az évben ketten is kiérdemelték az év ifjú séftehetségének járó díjat – Nagy Szabolcs és Giczi Andor a Fricska Gasztropub csapatát erősítik –, a legprogresszívebb konyha pedig az Olimpia – adta hírül a diningguide.hu.
Lehullt a lepel a legjobbakról a budai Larus Étteremben megrendezett legrangosabb hazai gourmet-gálán. A 2004-ben alapítottuk a Dining Guide Év Étterme Díjat, mely az évek során a magyar vendéglátóipar legjelentősebb elismeréssé vált. Idén már 11. alkalommal talált gazdára. A tapasztalt tesztelőkből álló szakmai zsűri egész évben látogatta és pontozta az éttermeket: az értékelés az étterem hangulatától kezdve az alapanyagok minőségén és az ételek elkészítésen át a kiszolgálásig mindenre kiterjedt. Az így kialakult pontszámok átlagából született meg a végső sorrend.
A teljes tudósítást itt olvashatja. (Képünkön a ZONA étterem – forrás: Facebook)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az NTAK-ból már látszik: 16%-kal nőtt az utazók száma az őszi szünetben
Kiemelkedő utazási kedvet hozott hazánkban az október 26. és november…
Tovább olvasom >Magyar narancs: málna nem, füge és banán igen
A klímaváltozás miatt a Kárpát-medencében olyan növényfajok tűnhetnek el, amelyek…
Tovább olvasom >Tanuljunk nyelveket – A nap képe
Frenetikus szövegfordítások – a leiterjakab FB oldalán találtuk, és persze…
Tovább olvasom >