Az Év Gasztronómusa 2019
Az Év Gasztronómusa díjat februárban Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke vehette át a Turizmus Kft. díjátadó gáláján.
A baktalórántházai Fenyves Szálloda és Konferencia Központ igazgatója nyolc éve vezeti a kétezres taglétszámú, több tízezer munkavállalót elérő szakmai képviseleti és érdekvédelmi szervezetet. A szakember 2016 óta a Dégenfeld Kastélymúzeum marketingigazgatója is egyben.//
Kapcsolódó cikkeink
Top 50 a turizmusban: ők voltak az ágazat fontos szereplői 2024-ben
Gyulay Zsolt, Gerendai Károly, Kreinbacher József, Orbán Ráhel, Scheer Sándor,…
Tovább olvasom >A fenntartható közétkeztetés áll a X. Közétkeztetési Szakácsverseny középpontjában
Tizedik alkalommal mérhetik össze tudásukat a Közétkeztetési Szakácsversenyen (KÖSZ) az…
Tovább olvasom >Magyar siker a 2024-es Kulináris Olimpián Stuttgartban
Az 1900-as évektől négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban …
Tovább olvasom >További cikkeink
„Most a fermentált alapanyagok a kedvenceim”
Sorozatunkban ezúttal Kolozs Attila, a Heinemann munkatársa, a Suntory márkanagykövete beszélt munkájáról,…
Tovább olvasom >Bevásárlás és esélyegyenlőség Németországban – A nap képe
Kerekesszékhez kapcsolható bevásárlókocsi.
Tovább olvasom >Új altörzs a magvas növények törzsében: a csomagolvatermő! – A nap videója
Íme a világ legdrágább magója!
Tovább olvasom >