Az Év Gasztronómusa 2019
Az Év Gasztronómusa díjat februárban Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke vehette át a Turizmus Kft. díjátadó gáláján.
A baktalórántházai Fenyves Szálloda és Konferencia Központ igazgatója nyolc éve vezeti a kétezres taglétszámú, több tízezer munkavállalót elérő szakmai képviseleti és érdekvédelmi szervezetet. A szakember 2016 óta a Dégenfeld Kastélymúzeum marketingigazgatója is egyben.//
Kapcsolódó cikkeink
Bővülő szakmai kínálat – Újra itt a SIRHA Budapest!
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Top 50 a turizmusban: ők voltak az ágazat fontos szereplői 2024-ben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A fenntartható közétkeztetés áll a X. Közétkeztetési Szakácsverseny középpontjában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Svédasztalos menza a 14. kerületben – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szallas.hu: Vir volt a legnépszerűbb a Horvátországba utazó magyarok körében idén nyáron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarországon drágultak legjobban a szállodák és éttermek az EU-ban – olvad a Balaton árelőnye
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >