Az Év Gasztronómusa 2019
Az Év Gasztronómusa díjat februárban Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke vehette át a Turizmus Kft. díjátadó gáláján.
A baktalórántházai Fenyves Szálloda és Konferencia Központ igazgatója nyolc éve vezeti a kétezres taglétszámú, több tízezer munkavállalót elérő szakmai képviseleti és érdekvédelmi szervezetet. A szakember 2016 óta a Dégenfeld Kastélymúzeum marketingigazgatója is egyben.//
Kapcsolódó cikkeink
Top 50 a turizmusban: ők voltak az ágazat fontos szereplői 2024-ben
Gyulay Zsolt, Gerendai Károly, Kreinbacher József, Orbán Ráhel, Scheer Sándor,…
Tovább olvasom >A fenntartható közétkeztetés áll a X. Közétkeztetési Szakácsverseny középpontjában
Tizedik alkalommal mérhetik össze tudásukat a Közétkeztetési Szakácsversenyen (KÖSZ) az…
Tovább olvasom >Magyar siker a 2024-es Kulináris Olimpián Stuttgartban
Az 1900-as évektől négyévente megrendezésre kerülő IKA Culinary Olympics Stuttgartban …
Tovább olvasom >További cikkeink
MTÜ: csaknem 800 ezren vettek részt a Szent István napi ünnepségeken Budapesten
A mobilcella adatok alapján több mint 798 ezer mobiltelefonnal érkező…
Tovább olvasom >Online tanfolyam segíti a helyi turizmus fejlesztését
Elindult a Falusi Turizmus Fellendítését Célzó Oktatási Pályázat, amely gyakorlati…
Tovább olvasom >2040-re több mint 2,4 milliárd turista járja majd a világot
Az elmúlt évtizedekben a turizmus példátlan növekedést mutatott: 1975 és…
Tovább olvasom >