Az én fogamra való

Szerző: trademagazin Dátum: 2016. 11. 14. 08:00

Különféle vendéglátóhelyek épülnek arra a koncepcióra, hogy egy alapételt a vendégek saját elképzelésük szerint alakíthatnak, ízesíthetnek, legyen szó tésztáról, pizzáról, fagylaltról és egyebekről, utóbbival kapcsolatban éppen júniusi számunkban közöltünk egy igazán 21. századi ötletet.Amilyen viszont eddig, úgy tudjuk, nem volt – „saját” sütemény –, most elkészíthető a torontói Sweet Flour Bake Shopban. Az angolszászok által annyira kedvelt cookies-hoz a pultnál ki lehet választani a tésztát (búzalisztből, zabliszből készültet vagy mogyoróvajasat), majd egy keverék elemeit, amik a tésztába kerülnek: csokoládé- és karamelladarabokat, szárított gyümölcsdarabkákat, mindezt elvben 15 ezer kombinációban. A két perc alatt megsült szárazsüteményt ki-ki helyben fogyaszthatja vagy hazaviheti.

Kapcsolódó cikkeink