Az élelmiszerlánc-felügyeleti díj befizetésére figyelmeztet a Nébih
Január végéig be kell fizetni a 2021-es élelmiszerlánc-felügyeleti díj második részletét, vagyis még egy hetük maradt az érintetteknek – írta hétfői közleményben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Január végéig be kell fizetni az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat
Honlapjukon arra kérik az élelmiszerlánc szereplőit, hogy az utaláskor ne a megszokott intézményi főszámlaszámot, hanem a Nébih 30006016-tal végződő, elkülönített fizetési számláját válasszák. A könnyebb azonosítás érdekében a közlemény rovatban kötelező feltüntetni az adószámot és a bizonylatazonosítót – tették hozzá.
Az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallását a korábbi évekhez hasonlóan tavaly is május végéig kellett elkészíteni. Az első részlet fizetési határideje 2021. július 31. volt – olvasható a közleményben.
A Nébih-től szükség esetén telefonon és elektronikus levélben lehet segítséget kérni. A fizetési értesítő a bevallási felületen érhető el. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Házisertésben igazolták az ASP-t Horvátországban
Horvátországban, a magyar határ közelében található Jagodnjak és Bolman településeken…
Tovább olvasom >A KÖZSZÖV első 25 éve
Megalapításának 25. évfordulóját ünnepli idén a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos…
Tovább olvasom >Terjed a szőlő aranyszínű sárgaság: már a Somlói borvidéket is elérte a súlyos betegség
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) friss laboratóriumi vizsgálatai alapján immár…
Tovább olvasom >További cikkeink
Falusi romantika Budapest szívében: megnyitott a Puli és Juhász pesti csárda a belvárosban
Harcsapaprikás, túrós csusza és aranygaluska – juhászbölcsességgel tálalva, puli-lelkesedéssel fűszerezve.…
Tovább olvasom >Zöldség drágábban, mint hús? – Megfordult a világ az élelmiszerpiacon
Miközben évtizedekkel ezelőtt a zöldség volt az olcsó alternatíva a…
Tovább olvasom >NGM-helyettes államtitkár: még várják a jelentkezőket a Nyári diákmunka programra
Már több mint 21 ezren vállaltak munkát a Nyári diákmunka…
Tovább olvasom >