Átadták az idei VinCE Awards-díjakat
Tizenkét kategóriában ismerték el a magyarországi borvilág kimagasló teljesítményeit a VinCE magazin által tavaly alapított VinCE Awards nevű díjjal, amelyet csütörtökön adtak át a 7. VinCE Budapest Wine Show nyitónapjának gálaestjén.
A szervezők MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a VinCE magazin tizenegy éve meghatározó szerepet vállal a hazai boréletben, tesztjein rendszeresen értékel borokat. A VinCE Awards díjjal a lap olyan kimagasló teljesítményeket ismer el, amelyek túlmutatnak a borok elkészítésén, hogy azonosítsa és példaként mutassa fel a legjobb ötleteket, legprofibb koncepciókat, leginspirálóbb példákat.
A legjobb borlap kategória győztese idén a Kistücsök étterem lett, a legjobb borhotelnek az Andrássy Rezidenciát választotta a zsűri.
A legjobb borvacsora díjával a Gusteau Kulináris Élményműhelyt tüntették ki, a legjobb borkereskedésnek a Bortársaság bizonyult, a legjobb borbeszerző Elek Ágnes (Spar) lett.
A legjobb borbár kitüntetést a Drop Shop képviselői vehették át, a legjobb borász weboldal a somlói Kreinbacher Birtoké, a legjobb pincelátogatást a zsűri szerint a mádi Holdvölgy Pincészet kínálja.
A legjobb bormarketingkampány díját a Nemzeti Borkiválóság Program nyerte el, a legaktívabb társulás a Villány-Siklósi Borút Egyesület lett.
Díjazták a VinCE magazin saját tesztjein legtöbb csillagot szerzett borkereskedést és borászatot is, az elismeréseket a Bortársaság és a Sauska képviselői vehették át.
A VinCE Budapest Wine Show vendégei szombatig ezer féle, a VinCE Magazin tesztjein négy-ötcsillagos eredménnyel szereplő bort kóstolhatnak meg, hazai és külföldi borvidékek borkultúrájába kapnak betekintést, valamint feltárul előttük a francia, a tokaji és a francia pezsgők világa is.(MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Minden korty egy új fejezet – teljesen megújul és szintet is lép a BB bor- és pezsgőcsalád
A borkészítés minden fázisát elemezve és átgondolva, a legújabb trendeknek…
Tovább olvasom >Történelmi döntés: az Európai Bizottság jóváhagyta az első fenntarthatósági áregyezséget a borágazatban
Az Európai Bizottság első alkalommal foglalt hivatalosan állást egy fenntarthatósági…
Tovább olvasom >Új éttermi szolgáltatást vezetett be a Munch
Elindult a Munch Club, amely exkluzív éttermi 1+1 Dealekkel és…
Tovább olvasom >További cikkeink
Tarja, vizes törölköző, trükkök – így grillez a magyar!
Dübörög a nyár, a grillsütők folyamatosan dolgoznak, és a magyar…
Tovább olvasom >Préda Máté a DODO új magyarországi vezetője
Az utolsó kilométeres, okoslogisztikai szolgáltatásokat kínáló DODO Préda Mátét bízta…
Tovább olvasom >Szobaszervíz helyett ételrendelés – házhoz megy a lángos
Egyre több turista rendel ételt a szállására a foodora nemzetközi…
Tovább olvasom >