Aperitif francia módra
Minden év júniusának első csütörtöke a francia étkezési kultúra ünnepe. Ezen a napon a világ 24 országában Apéritif à la française néven gasztronómiai programokat szerveznek, ahol Franciaország termékei találkoznak a világ ínyenceivel.Idén június 7-én a „Francia gazdasági év Magyarországon” rendezvénysorozat keretében az Apéritif à la française 34 városban mutatta be a francia élelmiszeripar ezernyi arcát. Borok, párlatok, alkoholmentes italok, húsok, sajtok, kenyérfélék, gyümölcsök, zöldségek és csokoládék mutatkoznak be a megrendezett ünnep során.
Az Apéritif à la française egy kellemes, „jóízű” esemény, amely alkalmas arra is, hogy a francia étkezési kultúráról kialakult tévhiteket eloszlassa, miszerint a francia gasztronómia túlságosan az eliteknek szól, mesterkélt, és csak kevesek kiváltsága lehet.
Az Apéritif à la française a francia földművelésügyi és halászati minisztérium támogatásával, harmadik alkalommal mutatkozott be a magyar közönségnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Employer branding az AI és a GenZ-k korában – A folytatás
November 27-én kerül megrendezésre a II. Marketing Art Employer Branding…
Tovább olvasom >Megvannak az Employer Branding Award nyertesei
A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) immár hetedik alkalommal hirdette…
Tovább olvasom >AI Night: Egy új korszak – Hogyan formálja át az AI az életünket, a munkánkat és a globális társadalmunkat?
Az AI fejlődése nemcsak technológiai szempontból hoz forradalmi változásokat, hanem…
Tovább olvasom >