Aperitif francia módra
Minden év júniusának első csütörtöke a francia étkezési kultúra ünnepe. Ezen a napon a világ 24 országában Apéritif à la française néven gasztronómiai programokat szerveznek, ahol Franciaország termékei találkoznak a világ ínyenceivel.Idén június 7-én a „Francia gazdasági év Magyarországon” rendezvénysorozat keretében az Apéritif à la française 34 városban mutatta be a francia élelmiszeripar ezernyi arcát. Borok, párlatok, alkoholmentes italok, húsok, sajtok, kenyérfélék, gyümölcsök, zöldségek és csokoládék mutatkoznak be a megrendezett ünnep során.
Az Apéritif à la française egy kellemes, „jóízű” esemény, amely alkalmas arra is, hogy a francia étkezési kultúráról kialakult tévhiteket eloszlassa, miszerint a francia gasztronómia túlságosan az eliteknek szól, mesterkélt, és csak kevesek kiváltsága lehet.
Az Apéritif à la française a francia földművelésügyi és halászati minisztérium támogatásával, harmadik alkalommal mutatkozott be a magyar közönségnek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Se a GDP-növekedés, se a zöld növekedés nem veszi figyelembe a természeti korlátokat
Fontos témákról, de oldott hangulatban és élénk érdeklődés mellett folyt…
Tovább olvasom >Jön a III. Employer Branding Konferencia – A jövő már jelen?
Az Employer Branding ma már nem csupán HR-eszköz, hanem stratégiai kérdés.…
Tovább olvasom >A NETWORKING MŰVÉSZETE – Teraszra kiülős, inspiráló Trade Marketing Klubülés
Június 5-én 14: 30kezdettel mindenkit vár a következő Trade Marketing…
Tovább olvasom >