Anytime kávézó és étterem
A dinamikusan fejlődő színvonalas vendéglátás, elérhető áron, ezt a ma trendinek is nevezhető filozófiát vállalva nyitották meg a tulajdonosok az Anytime-ot. Az elérni szándékozott célközönség az a meglehetősen széles réteg, akik szívesen mennének étterembe, de havonta több alkalommal ezt még nem tudják megtenni. Ezért barátságosnak mondható árakkal és fiatalos, modern ételválasztékkal próbálják idecsalogatni őket, vállalva, hogy a közismert ízek (gulyásleves, túrógombóc) „oldalvizén” lehet elfogadtatni a vendégekkel a ma divatosnak mondott konyhák értékeit, a tapasokat vagy a fúziós konyhák képviselőit. Minőségi ételt, gyorsan – erről szeretne elhíresülni az Anytime.
Séf: Mijó László
Budapest XIII., Bécsi út 136.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Balatoni Turizmus Szövetség: kiemelkedő forgalomnövekedést hozhat a húsvéti hosszú hétvége a Balaton régióban
A szállodák előfoglalási adatai szerint a Balaton régió turizmusában kiemelkedő…
Tovább olvasom >A Magyar Fagylalt Napján idén több száz cukrászdában várják a családokat
2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor…
Tovább olvasom >