Anytime kávézó és étterem
A dinamikusan fejlődő színvonalas vendéglátás, elérhető áron, ezt a ma trendinek is nevezhető filozófiát vállalva nyitották meg a tulajdonosok az Anytime-ot. Az elérni szándékozott célközönség az a meglehetősen széles réteg, akik szívesen mennének étterembe, de havonta több alkalommal ezt még nem tudják megtenni. Ezért barátságosnak mondható árakkal és fiatalos, modern ételválasztékkal próbálják idecsalogatni őket, vállalva, hogy a közismert ízek (gulyásleves, túrógombóc) „oldalvizén” lehet elfogadtatni a vendégekkel a ma divatosnak mondott konyhák értékeit, a tapasokat vagy a fúziós konyhák képviselőit. Minőségi ételt, gyorsan – erről szeretne elhíresülni az Anytime.
Séf: Mijó László
Budapest XIII., Bécsi út 136.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szallas.hu: Vir volt a legnépszerűbb a Horvátországba utazó magyarok körében idén nyáron
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarországon drágultak legjobban a szállodák és éttermek az EU-ban – olvad a Balaton árelőnye
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Adni és kapni (egy koktélt a bárban) – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >