Anytime kávézó és étterem
A dinamikusan fejlődő színvonalas vendéglátás, elérhető áron, ezt a ma trendinek is nevezhető filozófiát vállalva nyitották meg a tulajdonosok az Anytime-ot. Az elérni szándékozott célközönség az a meglehetősen széles réteg, akik szívesen mennének étterembe, de havonta több alkalommal ezt még nem tudják megtenni. Ezért barátságosnak mondható árakkal és fiatalos, modern ételválasztékkal próbálják idecsalogatni őket, vállalva, hogy a közismert ízek (gulyásleves, túrógombóc) „oldalvizén” lehet elfogadtatni a vendégekkel a ma divatosnak mondott konyhák értékeit, a tapasokat vagy a fúziós konyhák képviselőit. Minőségi ételt, gyorsan – erről szeretne elhíresülni az Anytime.
Séf: Mijó László
Budapest XIII., Bécsi út 136.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Rendhagyó Fórum a CEONET Klub és az Egyensúly Intézet együttműködésében
November 12-én a Zwack Ház Füves Bárjában rendezték meg azt…
Tovább olvasom >Cukorbetegség világnapja: metrómegállókban ellenőrizhetjük a vércukorszintünket
Utazás közben is tehetnek az egészségükért azok, akik november 14-én,…
Tovább olvasom >Szivárványból hajtogatott bagel – A nap videója
Színpompás másfél perces film arról, hogyan készül Brooklyn (és valószínűleg…
Tovább olvasom >