Anytime kávézó és étterem
A dinamikusan fejlődő színvonalas vendéglátás, elérhető áron, ezt a ma trendinek is nevezhető filozófiát vállalva nyitották meg a tulajdonosok az Anytime-ot. Az elérni szándékozott célközönség az a meglehetősen széles réteg, akik szívesen mennének étterembe, de havonta több alkalommal ezt még nem tudják megtenni. Ezért barátságosnak mondható árakkal és fiatalos, modern ételválasztékkal próbálják idecsalogatni őket, vállalva, hogy a közismert ízek (gulyásleves, túrógombóc) „oldalvizén” lehet elfogadtatni a vendégekkel a ma divatosnak mondott konyhák értékeit, a tapasokat vagy a fúziós konyhák képviselőit. Minőségi ételt, gyorsan – erről szeretne elhíresülni az Anytime.
Séf: Mijó László
Budapest XIII., Bécsi út 136.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
2025 lesz a magyar sörturizmus éve?
18 magyar, kisüzemi sörfőzdébe kalauzol el a Bakancslista 2025 –…
Tovább olvasom >Macsó megközelítés a vásárlásban – A nap képe
Az USA-ban működik (legalább) egy olyan hipermarket, ahol a bevéárláshoz…
Tovább olvasom >Új szabályozás a munkaegészségügyi vizsgálatok terén: mit jelent ez a szállodaipar számára?
2024. szeptember 28-tól jelentős változások léptek életbe a munkaegészségügyi vizsgálatok…
Tovább olvasom >