Ansel új desszeteket kínál a cronut után
Dominique Ansel kétségkívül a cronuttal írta bele magát a cukrászat nagykönyvébe, azt viszont a New York-iakon kívül kevesen tudják, hogy ő (folyamatosan) kísérletező alkat. Mutattunk már filmet mágikus szufléjáról, képeket piskóta-stampedlijéről, de sokkal több mindennel próbálkozott cukrászdájának nyitása óta. Mindegyik újítása kreatív ötleteken alapul, de a cronut jött be igazán.
Ansel igazi celeb lett, de ez nem hátráltatja kínálatának innovítív fejlesztésében: a legutóbbi a csokoládélappal fedett, brownie-alapű tejcsokihab feuilletine-morzsával (karamell ízű ostya) megszórva, mentazselével leöntve.
Műhelyében készülnek már két interaktív(!) desszert prototípusai is, de a poént nem lőjük le előre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Miniország, óriási újdonságok – Húsvétra bővül a Mini Magyarország!
A történelmi Magyarország mértani közepén, az ország legnagyobb Arborétumában található A szarvasi Mini…
Tovább olvasom >Top 10 légitársaság, ahol a fedélzeti étkezés gasztronómiai élmény – Íme, a Food & Wine rangsora
A „repülős kaja” kifejezés sokáig egyet jelentett a középszerűség szinonimájával,…
Tovább olvasom >Ezek a magyar utazók kedvenc úti céljai húsvétkor
A Ryanair – Európa és Magyarország vezető diszkont légitársasága –…
Tovább olvasom >