Ansel új desszeteket kínál a cronut után
Dominique Ansel kétségkívül a cronuttal írta bele magát a cukrászat nagykönyvébe, azt viszont a New York-iakon kívül kevesen tudják, hogy ő (folyamatosan) kísérletező alkat. Mutattunk már filmet mágikus szufléjáról, képeket piskóta-stampedlijéről, de sokkal több mindennel próbálkozott cukrászdájának nyitása óta. Mindegyik újítása kreatív ötleteken alapul, de a cronut jött be igazán.
Ansel igazi celeb lett, de ez nem hátráltatja kínálatának innovítív fejlesztésében: a legutóbbi a csokoládélappal fedett, brownie-alapű tejcsokihab feuilletine-morzsával (karamell ízű ostya) megszórva, mentazselével leöntve.
Műhelyében készülnek már két interaktív(!) desszert prototípusai is, de a poént nem lőjük le előre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége kihirdette az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit!
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában írta ki…
Tovább olvasom >Szeged korlátozza a kocsmák nyitvatartását – tiltakoznak a vendéglátósok
Szeged város közgyűlése döntött: április közepétől alapesetben 23 órában korlátozza…
Tovább olvasom >Ettől lesz különleges az igazi magyar hurka
A hurka évszázadok óta a magyar konyha egyik meghatározó étele,…
Tovább olvasom >