Alpro This is Not M!lk zabital
Növényi alapú ital, 1 l-es kiszerelésben, UHT formátumban. A termék 1,8%-os és 3,5%-os zsírtartalmú változatban érhető el.
Azokat a fogyasztókat szeretnénk elérni, akik már gondolkoztak a növényi alapú termékekre történő váltáson, de nem akarnak kompromisszumot kötni az ízélmény kapcsán. A selymesen finom, krémes és telt ízt tudjuk számukra biztosítani ezzel az innovatív növényi alapú zabitallal. Fogyasztható önmagában hidegen vagy melegen, például a müzlire öntve, vagy akár elkészíthető vele a napindító kávé is. Az ízlelőbimbóik örvendezni fognak, ugyanúgy, ahogy a bolygó is, hiszen a termék egy növényi alapú ital, t*jimádóknak is.
Bevezetés hónapja: 2022 2. negyedév
Bevezetési kedvezmények és támogatások: A bevezető kampány 2022 szeptemberében indul, TV, digi, POS, print csatornákon történő kommunikációval, és ezt kóstoltatókkal, illetve partnerspecifikusan különböző kedvezményekkel is fogjuk még támogatni.
Kapcsolatfelvétel: Danone Kft.
Kapcsolattartó: Kis-Kajtár Nóra brand manager;
T.: 06-30-389-0784; e-mail: nora.kis-kajtar@danone.com; web: www.alpro.hu
Kapcsolódó cikkeink
60 millió eurót fordított spanyolországi gyárának fejlesztésére a Danone
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >MMSZ Green Club – kihelyezett ülés a Danone-nál: Fenntartható működés a gyakorlatban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A robbanásszerű keresletnövekedésre válaszul bővíti joghurtgyárát a Danone az USA-ban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Szamos Csokoládé Gourmet desszert Pisztácia 132 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >MAGIC MILK laktózmentes főzőtejszín 20% 0,5 l
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Creme Bonjour 70% zsírtartalmú kenhető keverék 225 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >