Állatbarát séf – A nap abszurdja
Tele az internet meghökkentő, már-már az abszurd kategóriájába tartozó “szakmai” hírekkel. De amiket nyárra kiválasztottunk olvasóinknak, azok közül garantáltan egy sem kacsa!
Rendkívüli kitüntetést kapott a Kínai Természetvédő Egyesülettől a kínai Huludao városának egyik szakácsa. A “Zöld séf” címet Zhang Xingguo azzal érdemelte ki, hogy az elmúlt években következetesen visszautasította a ritka, kiveszőfélben lévő vadakból készíthető ínyencfogások megfőzését – így a sündisznófélék, a tarajos sül, a tobozoska, a hangyászok éttermi célú feldolgozását. Igaz, ezért több alkalommal rúgták ki állásából, ám ő nem csügged. “Szabadidejét” azzal tölti, hogy más éttermek konyhafőnökeit látogatja, s igyekszik őket arra rávenni, hogy a különleges fogások elkészítése helyett igyekezzenek megmenteni a ritka állatokat.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Budapest a Condé Nast Traveller toplistáján: a főváros a 19. helyen Európa legjobb városai között
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Marriott elindította szabadtéri fókuszú márkáját: Outdoor Collection by Marriott Bonvoy
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >