Alain Ducasse új szakácskönyve
A 19 Michelin-csillagot magáénak tudó Alain Ducasse-nál kevés ismertebb szakács van a világban, magyarul is most jelent meg második szakácskönyve. Az Alain Ducasse Konyhaművészete című sorozatban ezúttal húsokkal foglalkozik a mester.
A könyvből megismerhetjük a francia konyha számos klasszikus és eredeti receptjét, egyszerűeket és bonyolultakat, de emellett az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos a legmodernebbekig. A lenyűgöző precizitású és kreativitású Ducasse csak a borjú 44-féle elkészítési módját mutatja be a könyvben.
A kiadó értékelése szerint ételleírásait áthatja a szerző francia konyha iránti elkötelezettsége és tisztelete. A bellacafe.hu a könyvet profiknak és amatőröknek egyaránt ajánlja, mindazoknak, akiknek szenvedélyük a konyha, és egy-egy különleges fogással szeretnék elkápráztatni vendégeiket, de haszonnal forgathatják azok is gasztronómiai alapismereteinket szeretnék tökéletesíteni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Mi a bioélelmiszerek realitása a közétkeztetésben?
A Magyar Biokultúra Szövetség a bioélelmiszerek közétkeztetésbe kerüléséért indított aláírásgyűjtése…
Tovább olvasom >Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves összevetésben
Májusban 7 százalékkal nőtt a külföldi turisták száma Romániában éves…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >