Alain Ducasse új szakácskönyve
A 19 Michelin-csillagot magáénak tudó Alain Ducasse-nál kevés ismertebb szakács van a világban, magyarul is most jelent meg második szakácskönyve. Az Alain Ducasse Konyhaművészete című sorozatban ezúttal húsokkal foglalkozik a mester.
A könyvből megismerhetjük a francia konyha számos klasszikus és eredeti receptjét, egyszerűeket és bonyolultakat, de emellett az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos a legmodernebbekig. A lenyűgöző precizitású és kreativitású Ducasse csak a borjú 44-féle elkészítési módját mutatja be a könyvben.
A kiadó értékelése szerint ételleírásait áthatja a szerző francia konyha iránti elkötelezettsége és tisztelete. A bellacafe.hu a könyvet profiknak és amatőröknek egyaránt ajánlja, mindazoknak, akiknek szenvedélyük a konyha, és egy-egy különleges fogással szeretnék elkápráztatni vendégeiket, de haszonnal forgathatják azok is gasztronómiai alapismereteinket szeretnék tökéletesíteni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A tömegturizmus ellen zajlanak tüntetések Spanyolországban
Spanyolország több nagyvárosában, köztük Barcelonában és Málagában, ezrek vonultak az…
Tovább olvasom >Vidéki vendéglátóhelyek támogatása
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek,…
Tovább olvasom >Komoly turisztikai növekedés előtt áll Budapest, különösen konferenciaturizmus terén
A Budapesti turizmus jövőbeli növekedése kétszámjegyű mértékű lehet, ha a…
Tovább olvasom >