Alain Ducasse új szakácskönyve
A 19 Michelin-csillagot magáénak tudó Alain Ducasse-nál kevés ismertebb szakács van a világban, magyarul is most jelent meg második szakácskönyve. Az Alain Ducasse Konyhaművészete című sorozatban ezúttal húsokkal foglalkozik a mester.
A könyvből megismerhetjük a francia konyha számos klasszikus és eredeti receptjét, egyszerűeket és bonyolultakat, de emellett az alapanyagokat, a sütés legfőbb módjait a hagyományos a legmodernebbekig. A lenyűgöző precizitású és kreativitású Ducasse csak a borjú 44-féle elkészítési módját mutatja be a könyvben.
A kiadó értékelése szerint ételleírásait áthatja a szerző francia konyha iránti elkötelezettsége és tisztelete. A bellacafe.hu a könyvet profiknak és amatőröknek egyaránt ajánlja, mindazoknak, akiknek szenvedélyük a konyha, és egy-egy különleges fogással szeretnék elkápráztatni vendégeiket, de haszonnal forgathatják azok is gasztronómiai alapismereteinket szeretnék tökéletesíteni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >