Aki kérdez:
🎧 Hallgasd a cikket:
Szegedyné Fricz Ágnes, főosztályvezető-helyettes, FVMAz élelmiszeriparimérnök-képzés során a felsőoktatási intézmények oktatási és kutatási programjaikat miképpen tudják a XXI. század táplálkozástudományi, fogyasztói elvárásaihoz igazítani?
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Papír helyett digitalizáció: nemzetközi trendekhez illeszkedő megoldásokkal spórol több tonna papírt a SPAR
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Nescafé már 2024-ben elérte a 2025-re kitűzött regeneratív mezőgazdasági céljait
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Gera Zoltán a fiatal sportolókért – a Nádudvari 10 milliós támogatási programot indít
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >