Aki kérdez:
🎧 Hallgasd a cikket:
Szegedyné Fricz Ágnes, főosztályvezető-helyettes, FVMAz élelmiszeriparimérnök-képzés során a felsőoktatási intézmények oktatási és kutatási programjaikat miképpen tudják a XXI. század táplálkozástudományi, fogyasztói elvárásaihoz igazítani?
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Nyugdíjas-utalványok: minden lánc másképp csábítja a vásárlókat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ízutazás az Auchanban: 13 nemzet konyhájával várják a vásárlókat
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rendkívüli roham az Aldinál: már az első napon 290 ezer ruhát vittek haza a vásárlók
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >