A Z-generációnak fejlesztett készételeket a Bonduelle
A növényi alapú termékeiről ismert Bonduelle a Lunch Bowls márka alatt dob piacra új készételcsaládot az Egyesült Államokban és ezzel a cég lassan elindult azon az úton, amelynek során modern FMCG-márkává igyekszik alakulni.
Az új készételek elsősorban egyetemistáknak, fiatal munkavállalóknak és azon fogyasztóknak szólnak, akik gyors és tápláló megoldásokat keresnek. A séfek által megalkotott, 100%-ban növényi alapú receptek adagonként több mint 10 g fehérjét tartalmaznak, és támogatják az aktív életmódot – állítja a Bonduelle Americas.
A mikrózható, színes csomagolásnak köszönhetően a termék hidegen és melegen egyaránt fogyasztható.
Bobby Chacko, a Bonduelle Americas vezérigazgatója szerint a Z generáció alapvetően mozgalmas életet él, és olyan gyors, minőségi étkezési lehetőségeket keres, amelyek nem igényelnek kompromisszumot az íz vagy az összetevők terén.
A Lunch Bowls kínálat négy változatban érhető el: a Spanish Fusion füstölt paprikás, lencsés, sült zöldséges bulgur; Southwest Fusion kétféle quinoával csicseriborsóval, chilivel és édes sült kukoricával; Mediterranean Fusion friss fűszerekkel, fokhagymával, farroval, fekete szemű borsóval és olajbogyóval; és Indian Fusion aromás fűszerekkel, bulgurral, lencsével és sült zöldségekkel.
A bevezetést a legnagyobb dél-kaliforniai egyetemeken pop-up események kísérte campus-kampány támogatja, ahol az érdeklődők maguk is megtapasztalhatják, milyen gyorsan és kényelmesen fogyaszthatók e termékek.
Kapcsolódó cikkeink
1500 irodai munkahelyet szüntet meg a Walmart az USA-ban
A Walmart 1500 vállalati pozíció megszüntetését tervezi az Egyesült Államokban…
Tovább olvasom >Hárommilliárd dolláros gyárfejlesztésbe kezd a Kraft Heinz az Egyesült Államokban
A Kraft Heinz bejelentette, hogy 3 milliárd dollárt fektet be…
Tovább olvasom >Új saját márkás hús-termékcsaládot vezet be a Lidl az USA-ban
A Lidl US első alkalommal vezet be saját márkás frisshús-termékcsaládot…
Tovább olvasom >További cikkeink
Itthon csak importban fogy a bio – kitörési pont lehet a közétkeztetés
Bár a bioélelmiszerek hazai kiskereskedelmi forgalma dinamikusan nő, még mindig…
Tovább olvasom >Új lendületet kapna az egységes piac: uniós stratégia a kereskedelmi akadályok lebontására
Az Európai Bizottság új stratégiával frissítené fel az egységes piacot:…
Tovább olvasom >Új törvényjavaslat védené a hagyományos pénztárakat a nagy üzletekben
A Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője, Simicskó István olyan törvénymódosítást kezdeményezett, amely…
Tovább olvasom >