A vendéglátósokat is várja a nagybani piac Budapesten
Várhatóan május közepén indulnak az új, 4200 négyzetméteres csarnok építésének előkészítő munkálatai a nagybani piacon.
A 700 millió forintos beruházás a tervek szerint év végéig elkészül, és a csarnokban 23 értékesítőhelyet létesítenek őstermelők és nagykereskedők számára.
Vizsgálják ugyanakkor a lehetőséget, hogy a zöldség-gyümölcs
mellett – az épületen belül, de elkülönítve – húst, halat és
tejterméket is kínáljanak a vendéglátó-ipari vevőkörnek. A cég fejlesztései egy
középtávú koncepciót követnek, amely szerint az úgynevezett horeca (hotel,
restaurant, catering), vagyis a vendéglátószektort is a piacra kívánják vonzani
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ízek Jókai Mór asztaláról
Törzsvendégprogramukhoz csatlakozó ínyencekből és gasztroélmény-vadászokból szervez különleges és összetartó közösséget…
Tovább olvasom >