A vendéglátósokat is várja a nagybani piac Budapesten
Várhatóan május közepén indulnak az új, 4200 négyzetméteres csarnok építésének előkészítő munkálatai a nagybani piacon.
A 700 millió forintos beruházás a tervek szerint év végéig elkészül, és a csarnokban 23 értékesítőhelyet létesítenek őstermelők és nagykereskedők számára.
Vizsgálják ugyanakkor a lehetőséget, hogy a zöldség-gyümölcs
mellett – az épületen belül, de elkülönítve – húst, halat és
tejterméket is kínáljanak a vendéglátó-ipari vevőkörnek. A cég fejlesztései egy
középtávú koncepciót követnek, amely szerint az úgynevezett horeca (hotel,
restaurant, catering), vagyis a vendéglátószektort is a piacra kívánják vonzani
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >