A szöcskeevés modern lélektana?
Az étellel, az étkezéssel meglehetősen problémás viszony alakult ki a mai korban, egyrészt a fejlett államokban gond a pazarlás, másrész ugyanott is gond az éhezés, de leginkább akkor mutatkozik meg a különlegesen alakuló viszony, ahol van választási lehetőségük az embereknek, és ahol egyre inkább az önkifejezés terepe lesz az étkezés, nem pedig az étkezésé. Ma már nem elég bioterméket vásárolni, új hívószó a biodinamikus, nem elég lemondani a húsról, és vegánnak lenni, már ez sem elég figyelemfelkeltő, sokkal inkább lisztkukacból, szöcskéből előállított, fehérjedús ételeket kell fogyasztani. Mindezt persze a ma embere az egészség jegyében teszi.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >