A szöcskeevés modern lélektana?
Az étellel, az étkezéssel meglehetősen problémás viszony alakult ki a mai korban, egyrészt a fejlett államokban gond a pazarlás, másrész ugyanott is gond az éhezés, de leginkább akkor mutatkozik meg a különlegesen alakuló viszony, ahol van választási lehetőségük az embereknek, és ahol egyre inkább az önkifejezés terepe lesz az étkezés, nem pedig az étkezésé. Ma már nem elég bioterméket vásárolni, új hívószó a biodinamikus, nem elég lemondani a húsról, és vegánnak lenni, már ez sem elég figyelemfelkeltő, sokkal inkább lisztkukacból, szöcskéből előállított, fehérjedús ételeket kell fogyasztani. Mindezt persze a ma embere az egészség jegyében teszi.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Profi éttermi térelválasztás – A nap képe
A mumbai Qualia étterem különböző zónái földig érő bronz függönnyel…
Tovább olvasom >Kelbimbó – A nap képe
Minden nap tanulunk valami újat az élelmiszerekről, ma például azt,…
Tovább olvasom >Keverd és kóstold!
Az elmúlt évek során számos olyan kampányt indított a Hegyközségek…
Tovább olvasom >