A Szamos Marcipán már nem használ E412-es adalékot
A cég közleményben tájékoztatta a fogyasztókat és partnereit, hogy a Szamos Marcipán édesség-, marcipán- és sütemény termékei egyáltalán nem tartalmazzák az E412-es adalékanyagot.
A Szamos Marcipán fagylaltjai Eisbinder-t tartalmaznak ,
amely egy széleskörűen elterjedt fagylaltkötő adalék és amelyben korábban megtalálható volt az E412 adalék. Az
Eisbinder gyártója nyilatkozatot adott ki a Szamos Marcipán számára, mely
szerint az általa használt guar-gumi alapanyag nem a szennyezett
szállítmányokból származik. Ettől eltekintve az Eisbinder gyártója azonnal
másik típusú állagjavító használatára tért át. Így a Szamos Marcipán fagylaltok
már egyáltalán nem tartalmazzák az E412-es adalékot.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Piacra jutás, marketing, AI applikáció: kézzelfogható segítséget nyújt a SPAR Régiók Kincsei programja a kistermelők számára
Több mint 550-re emelkedett a kistermelőktől, kézműves cégektől, kisebb borászatokból…
Tovább olvasom >Megérkezett a Samsung Vision AI a vállalat legújabb tévéivel és hangprojektoraival
A Samsung bejelentette 2025-ös televízió és hangprojektor termékcsaládjainak bevezetését, a…
Tovább olvasom >További 4 éven át Hinora Ferenc a Magyar Marketing Szövetség elnöke
A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május…
Tovább olvasom >