A stevia a legédesebb növény
A Stevia Rebaudiana egy, a krizantémok családjából származó gyógynövény, amely eredetileg vadon, kis bokorként nőtt Paraguay és Brazília különböző részein. Dél-Amerikában évszázadok óta édesítőként használják. A stevia növényből számos természetes anyag kivonható; az egyik legjobb ízű és az összes közül legédesebb a nagytisztaságú rebaudiozid-A (Reb A), amelyet a Canderel Green® készítéséhez is használnak.
A Canderel Green® aktív összetevője a nagytisztaságú Reb A (rebaudiozid-A), ami a dél-amerikai Stevia Rebaudiana növény legédesebb kivonata. Ezt a kivonatot, amely háromszázszor édesebb, mint a cukor, aztán más természetes eredetű alapanyagokkal keverik össze, így kapja a Canderel Green® finom tiszta ízét és tömegét.
Amellett, hogy asztali édesítőként szolgál, a Reb A kivonatot sok más ételhez is használják világszerte, többek között teák, könnyű italok, üdítők, joghurtok, gabonapehely és saláta öntetek édesítésére.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Tépett sertéshússal érkezik a McDonald’s legújabb szendvicse
A hazai McDonald’s november 14-én mutatja be országszerte Maestro burgercsaládja…
Tovább olvasom >Az ételmentés menő! De vajon mennyire?- Lezajlott a Munch sajtóeseménye
“Miért menő az ételmentés?” címmel szervezett sajtóeseményt a Munch, melynek…
Tovább olvasom >Lidl Magyarország idén is zárva tart szenteste: az ünnep békéjét támogatja az áruházlánc
A Lidl Magyarország tavaly elindított hagyományát követve idén sem nyitja…
Tovább olvasom >