A stevia a legédesebb növény
A Stevia Rebaudiana egy, a krizantémok családjából származó gyógynövény, amely eredetileg vadon, kis bokorként nőtt Paraguay és Brazília különböző részein. Dél-Amerikában évszázadok óta édesítőként használják. A stevia növényből számos természetes anyag kivonható; az egyik legjobb ízű és az összes közül legédesebb a nagytisztaságú rebaudiozid-A (Reb A), amelyet a Canderel Green® készítéséhez is használnak.
A Canderel Green® aktív összetevője a nagytisztaságú Reb A (rebaudiozid-A), ami a dél-amerikai Stevia Rebaudiana növény legédesebb kivonata. Ezt a kivonatot, amely háromszázszor édesebb, mint a cukor, aztán más természetes eredetű alapanyagokkal keverik össze, így kapja a Canderel Green® finom tiszta ízét és tömegét.
Amellett, hogy asztali édesítőként szolgál, a Reb A kivonatot sok más ételhez is használják világszerte, többek között teák, könnyű italok, üdítők, joghurtok, gabonapehely és saláta öntetek édesítésére.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Magyar Termék védjegy a cégeknek közösséget, a vevőknek megbízható minőséget ad
A kölcsönös előnyökön alapuló szakmai együttműködések képessé teszik a vállalkozásokat…
Tovább olvasom >Csatlakozik a Bonafarm Csoporthoz Szautner Péter
A Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyetteseként és csoport stratégiai igazgatóként folytatja pályafutását…
Tovább olvasom >A Lidl és az Agrárminisztérium bejelentette: indul a hazai dinnyeszezon
Megérkezett az első, magyar beszállítóktól származó görögdinnye szállítmány a Lidl…
Tovább olvasom >