A stevia a legédesebb növény
A Stevia Rebaudiana egy, a krizantémok családjából származó gyógynövény, amely eredetileg vadon, kis bokorként nőtt Paraguay és Brazília különböző részein. Dél-Amerikában évszázadok óta édesítőként használják. A stevia növényből számos természetes anyag kivonható; az egyik legjobb ízű és az összes közül legédesebb a nagytisztaságú rebaudiozid-A (Reb A), amelyet a Canderel Green® készítéséhez is használnak.
A Canderel Green® aktív összetevője a nagytisztaságú Reb A (rebaudiozid-A), ami a dél-amerikai Stevia Rebaudiana növény legédesebb kivonata. Ezt a kivonatot, amely háromszázszor édesebb, mint a cukor, aztán más természetes eredetű alapanyagokkal keverik össze, így kapja a Canderel Green® finom tiszta ízét és tömegét.
Amellett, hogy asztali édesítőként szolgál, a Reb A kivonatot sok más ételhez is használják világszerte, többek között teák, könnyű italok, üdítők, joghurtok, gabonapehely és saláta öntetek édesítésére.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
OKSZ: A kiskereskedelem nem felelős az emelkedő árakért
A kiskereskedelmi forgalom júniusi 3 százalékos – éves emelkedése az…
Tovább olvasom >A Kárpát-medence legízletesebb magyar ételeit is megkóstolhatjuk a Szent István Napon
A Kárpát-medence legfinomabb fogásait, zamatos illatokat és hagyományőrző programokat ígér…
Tovább olvasom >Közel 2,3 milliárd forintos fejlesztéssel újult meg három SPAR áruház országszerte
A kihívásokkal teli gazdasági környezet ellenére is folytatja beruházásait a…
Tovább olvasom >