A stevia a legédesebb növény
A Stevia Rebaudiana egy, a krizantémok családjából származó gyógynövény, amely eredetileg vadon, kis bokorként nőtt Paraguay és Brazília különböző részein. Dél-Amerikában évszázadok óta édesítőként használják. A stevia növényből számos természetes anyag kivonható; az egyik legjobb ízű és az összes közül legédesebb a nagytisztaságú rebaudiozid-A (Reb A), amelyet a Canderel Green® készítéséhez is használnak.
A Canderel Green® aktív összetevője a nagytisztaságú Reb A (rebaudiozid-A), ami a dél-amerikai Stevia Rebaudiana növény legédesebb kivonata. Ezt a kivonatot, amely háromszázszor édesebb, mint a cukor, aztán más természetes eredetű alapanyagokkal keverik össze, így kapja a Canderel Green® finom tiszta ízét és tömegét.
Amellett, hogy asztali édesítőként szolgál, a Reb A kivonatot sok más ételhez is használják világszerte, többek között teák, könnyű italok, üdítők, joghurtok, gabonapehely és saláta öntetek édesítésére.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >