A SPAR központba látogatott Gráf József Földművelési és Vidékfejlesztési miniszter
A tárcavezető megtekintette a 2005-ben létrehozott saját SPAR Húsfeldolgozó üzemet is.
A Miniszter elismeréssel szólt a termelő egység modern
kialakításáról, műszaki felszereltségéről, a kiváló higiéniáról, a munkatársak
magas szintű szakmai hozzáértéséről. A
SPAR a Húsfeldolgozó üzem megnyitásával, az általa biztosított termelési
kultúrával, elérte, hogy csak a legszigorúbb egészségbiztonsági szempontoknak
is megfelelő, ellenőrzött frisshús és feldolgozott húskészítmények kerülnek a
hálózata polcaira. Ez jelentősen hozzájárul a SPAR üzleti sikereihez, a cég
piaci pozícióinak hosszú távú erősítéséhez.
(b.-ról jobbra) Feiner
Péter, a SPAR igazgatóságának elnöke, Gráf József miniszter és Horváth Ferenc Húsüzem-vezető
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Új Burger King étterem és megújuló közterület a XXI. kerületben
Várhatóan 2026 elején nyitja meg kapuit Csepel első Burger King…
Tovább olvasom >Rugalmas nyitvatartással és bővülő kínálattal készül a nyári szezonra a PENNY
A PENNY Magyarország a nyári hónapokban is a vásárlói igényekre…
Tovább olvasom >Lángostésztával és halas menükkel tarolt a SPAR – ilyen termékinnovációkat díjaztak 2025-ben
Két újabb szakmai díjjal tüntették ki a SPAR-t nemrég. Az…
Tovább olvasom >