Sörkészítés következik a NAK szakmai programjában
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” szakmai programsorozata szeptemberben a sörkészítés témájával folytatódik – írja az agroinform.hu.
Az élelmiszeripari vállalkozások és a kistermelők körében egyaránt kiemelt igény mutatkozik olyan gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére, amely azonnal átültethető a mindennapi tevékenységükbe. Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel közvetlen beszélgetésre, konzultációra, valamint a saját készítésű termékek bemutatására is, amelyekkel kapcsolatban véleményt kaphatnak a termék minőségéről és igény szerint segítséget a minőség javításához.
Ezeket szem előtt tartva, az őszi idényben változatlan lendülettel, új témákkal folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” szakmai programsorozata. Szeptemberben a köztestület a sörkészítés témakörében hirdet programot tagjai számára. Az esemény célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat a fogásokat, amelyekkel kialakíthatják a saját és a piacuknak megfelelő íz- és élményvilágot, összességében pedig minőségi italt állíthassanak elő.
A köztestület által finanszírozott eseményen – a már megszokott módon – a gyakorlatra fókuszálva igyekeznek az előadók átadni a mindennapi tevékenységhez szükséges tudást. A gyártás folyamatát bemutató egynapos rendezvényre 2019. szeptember 6-án kerül sor Budapesten, a Szent István Egyetem Sör és Szeszipari Tanszékén. (agroinform.hu)
Kapcsolódó cikkeink
A fiatal gazdák számára is elérhetővé teszi ingyenes pályázatírással kapcsolatos szolgáltatását a NAK
Újabb szolgáltatással segíti tagjait a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A tavasszal…
Tovább olvasom >A hűvös május miatt elhúzódik az idei szamócaszüret
Jó szezonban bíztak idén a hazai szamócatermesztéssel foglalkozó gazdálkodók, de…
Tovább olvasom >NAK-FruitVeB: a hűvös május miatt elhúzódik az idei szamócaszüret
Már kapható a hazai piacokon a magyar szamóca, amelyre idén…
Tovább olvasom >További cikkeink
Augusztus végéig meghosszabbítják az élelmiszerek árréscsökkentését
Nagy István agrárminiszter a saját Facebook-oldalán jelentette be, hogy a…
Tovább olvasom >Szigorodnak a húskészítményekre vonatkozó szabályok – új fogalom is bekerül a rendeletbe
Újabb, a hazai élelmiszerszabályozást érintő módosítási tervezet jelent meg: az…
Tovább olvasom >EUDR országértékelések – avagy melyek az erdőirtás szempontjából kockázatos országok
Az Európai Bizottság május 23-án közzétette az EUDR (erdőírtás mentes…
Tovább olvasom >