A sertéshús marketingje és fogyasztása
A sertéshús marketingje és fogyasztása címmel indul szeminárium június 3-án és 4-én Párizsban, ahol a szakma krémje tart előadásokat a témában.
Közismert tény, hogy az egy főre jutó sertéshúsfogyasztás Európában a jövőben tovább fog nőni. Az állati fehérje egyik fontos eleme étrendünknek, a sertéshús pedig az egyik legolcsóbban
előállítható változata. A fentieken felül két további nyilvánvaló tényező jellemzi napjaink vásárlási szokásait: 1. Európa szerte egyre több háztartás jellemzően hiper- és szupermarketekben, nem pedig a hagyományos hentesboltokban vásárol húst. 2. A modern kiskereskedelemben az önkiszolgáló üzlettér egyre nagyobb teret nyer a csemegepultokkal szemben. A fenti megállapításokra alapozva, joggal feltételezhető, hogy a pultkész csomagolású sertéshús termékek eladása a jövőben továbbra is folyamatosan növekedni fog.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Uniós adó jöhet az ultrafeldolgozott élelmiszerekre és az alkoholos üdítőkre – készül az EU első kardiovaszkuláris akcióterve
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Baltikum felé nyit a magyar élelmiszerexport
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ipari alkoholgyártás: sokkal több mindenben jelen van, mint gondolnánk
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

