A sercli öröme – A nap képe
Úgy vagyunk ezzel, mint a kenyér serclijével: többen szeretik a sütemények és rakott tészták ropogós szélét, mint akiknek egy hagyományos tepsiből a tányérjára jut. Ráadásul egy brownie típusú süteménynél gyakran előfordulhat például, hogy a vagy megsült a közepe, a széle meg megégett, vagy ha a széle OK lett, akkor a köszepe nyúlós maradt.
Nos, a labirintus formájú tepsi – tapadásmentes alumínium sütőforma – egyenletesebben oszlatja el a sütési hőt, és így mindenkinek a „sercli” örömét nyújtja.
Kapcsolódó cikkeink
A világ legkisebb faszenes grillsütője – A nap képe
A 28 × 15 cm méretű sütőfelülettel rendelkező hordozható szerkezet…
Tovább olvasom >Nagybevásárlás az építkezés szünetében – A nap képe
„Visszamegyek, de előtte még otthon le kell borítanom a cuccot.”…
Tovább olvasom >További cikkeink
Magyar Utazási Irodák Szövetsége: ez állhat a csődbe ment UniTravel esete mögött
Negyven év működés után fizetésképtelenséget jelentett az UniTravel Kft., az…
Tovább olvasom >Kormányzati támogatással újranyílhat a Hévízi Tófürdő bezárt fürdőháza
Jelentős lépést tett a kormány a Hévízi Tófürdő jövője érdekében:…
Tovább olvasom >Turistainvázió Európában: a mediterrán túlturizmus nyara
Véget ért az iskola, jön a nyaralás: Európa legkedveltebb üdülőhelyei…
Tovább olvasom >