A sercli öröme – A nap képe
Úgy vagyunk ezzel, mint a kenyér serclijével: többen szeretik a sütemények és rakott tészták ropogós szélét, mint akiknek egy hagyományos tepsiből a tányérjára jut. Ráadásul egy brownie típusú süteménynél gyakran előfordulhat például, hogy a vagy megsült a közepe, a széle meg megégett, vagy ha a széle OK lett, akkor a köszepe nyúlós maradt.
Nos, a labirintus formájú tepsi – tapadásmentes alumínium sütőforma – egyenletesebben oszlatja el a sütési hőt, és így mindenkinek a „sercli” örömét nyújtja.
Kapcsolódó cikkeink
Megtévesztő pszeudo-gasztropornó – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mókás kutyafut(tat)ás – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Reggelifétis – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
AI-ügynökök a vendéglátásban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megtévesztő pszeudo-gasztropornó – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A termékperszonalizáció jegyében – A nap videója
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

