A sercli öröme – A nap képe
Úgy vagyunk ezzel, mint a kenyér serclijével: többen szeretik a sütemények és rakott tészták ropogós szélét, mint akiknek egy hagyományos tepsiből a tányérjára jut. Ráadásul egy brownie típusú süteménynél gyakran előfordulhat például, hogy a vagy megsült a közepe, a széle meg megégett, vagy ha a széle OK lett, akkor a köszepe nyúlós maradt.
Nos, a labirintus formájú tepsi – tapadásmentes alumínium sütőforma – egyenletesebben oszlatja el a sütési hőt, és így mindenkinek a „sercli” örömét nyújtja.
Kapcsolódó cikkeink
A csúf igazság – A nap képe
A problémáról nem tudunk újat mondani, de megoldást tudunk újat…
Tovább olvasom >Cui prodest? – A nap képe
A római jog világából származó kifejezés jelentése: kinek az érdeke?…
Tovább olvasom >Betűtervezés és kézírásos lettering – A nap képe
Rafael Serra, művésznevén FAEL, betűtervező és kézírásos lettering (betűrajzoló) művész…
Tovább olvasom >További cikkeink
Drágul a strandbüfé: már 4289 forint az átlagos „strandkombó” ára a Balatonnál
Mennyibe kerül egy lángos a Balatonnál? 2025 nyarára tovább nőttek…
Tovább olvasom >Tajvan 5 legizgalmasabb desszertje 2025-ben – A nap videója
Adnak a látványra, az biztos! A videóért katt a képre!…
Tovább olvasom >A csúf igazság – A nap képe
A problémáról nem tudunk újat mondani, de megoldást tudunk újat…
Tovább olvasom >