A salátarajongók alkották meg Az Ország Salátáját
A saláta szerető közönség álmodta meg az Eisberg új termékét: Az
Ország Salátáját. A három héten át tartó szavazáson a jégsaláta, a
római saláta, a sárgarépa, a kukorica és az édes frisée
győzedelmeskedett. A frissen összeállított gasztro különlegesség már a
boltok polcain is megtalálható.
Sikertörténet
Nagy sikert aratott a fogyasztók körében Az Ország Salátája kampány,
mely a közösségi médiának köszönhetően több százezer emberhez jutott
el. Mi sem példázza ezt jobban, mint az, hogy az Eisberg Facebook- és
Instagram-felületein több ezren adták le voksukat három héten át
azért, hogy megszülethessen az új salátamix. A ropogós összetevőkből
készült, egészséges különlegességgel szeptember végétől már bárki
találkozhat a legtöbb kis- és nagykereskedelmi lánc polcain. Keressék
bátran a magyaros motívumokkal és építészeti remekekkel díszített,
exkluzív fóliába bújtatott csemegét!
A magyarok kedvencei
A felhívás remek lehetőséget biztosított arra, hogy kiderüljön, mely
alapanyagokat kedvelik leginkább a hazai saláta fogyasztók. Spielmann
Laura, az Eisberg Hungary Kft. kiemelt ügyfélmenedzsere büszkén mesélt
az elmúlt hetekről: „Nagyon vártuk már a pillanatot, hogy először
kézbe vehessük Az Ország Salátáját. Az első héten két salátaalapot, a
jégsalátát és a római salátát választották ki a fogyasztók. A második
körben a ropogós összetevők következtek, ahol a sárgarépa kapta a
legtöbb voksot. Az utolsó felvonásban pedig az édes frisée és a
kukorica került ki győztesen” – árulta el Laura, aki hozzátette, hogy
Az Ország Salátája termék megvásárlásával a magyar munkavállalókat és
– amikor csak lehet – a hazai termelőket támogatják.
Mindenre figyelni kellett
A magas minőségi követelmények mellett gondos tervezést igényelt már a
„versenyzők” kiválasztása is. A receptúrák kialakításánál nagyon sok
tényezőt kell figyelembe venni a legmagasabb szintű minőség elérésének
érdekében. Nem mindegy ugyanis, hogy mely összetevőket és milyen
arányban tartalmazzák a salátakeverékek. Ezen külön minőségbiztosítási
és termékfejlesztési csapat dolgozik az Eisbergnél nap mint nap.
Spielmann Laura ezzel kapcsolatban is megosztott velünk néhány
kulisszatitkot: „Sajnos, nem minden alapanyagot lehet együtt
felhasználni. Valamely salátafélék alacsony oxigénigényűek, mások
pedig nem, így bármilyen jó lenne a kettő kombinációja, sajnos nem
tudjuk megoldani, hogy egy fólia alá kerüljenek. Jó hír viszont, hogy
otthon bárki, bármilyen kedvenc hozzávalóval még tovább színesítheti
Az Ország Salátája ízvilágát. Jó étvágyat kívánunk hozzá!”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Paradigmaváltás küszöbén az élelmezésben – A Lánchíd Klub szeptemberi ülésének vendége volt: Szöllősi Réka élelmiszer-politikai szakértő
Hátrányból indulunk! Egy globális paradigmaváltás küszöbén állunk! 2030-ig a G20…
Tovább olvasom >Tovább mélyül a Zalando és az OpenAI együttműködése
A Zalando negyedéves árbevétele 3,6 %-kal 2,8 milliárd euróra nőtt. A…
Tovább olvasom >Érdemes a hazai szárnyasokat választani Márton-nap alkalmából
Idén sem hiányozhat a Márton napi asztalról a libapecsenye. A…
Tovább olvasom >