A Sága Foods aszalt szilvás selyemsonkával bővíti a termékkínálatát
Hazánk egyik legjelentősebb húsipari vállalata, a Sága Foods Zrt. ismét merész újítással lép piacra szeptemberben; a 100g-os kiszerelésű, különleges ízvilágú Aszalt szilvás Selyemsonkával.
A valódi aszalt szilva darabokat tartalmazó kiváló minőségű sonka izgalmas és egyedi ízvilágával szeretné elnyerni a fogyasztók tetszését. Mindezek mellett a háromszoros Superbrands díjas, folyamatosan újító cég új külsővel ruházta fel két népszerű termékét, a Sága Klasszikus és a Sága Füstölt ízű Pulyka mellsonkát. A Sága Magyarország egyik legjelentősebb vállalataként elengedhetetlennek tartja, hogy a fogyasztói igényeknek megfelelően folyamatosan, kiváló minőségű újdonságokkal szolgálja ki a vásárlóit.
A szilva az egyik legsokoldalúbb, legkedveltebb őszi gyümölcsünk, amit a modern konyhákban előszeretettel használunk pulykahússal elkészítve, innen adódott a termékfejlesztő szakemberek számára a gyümölccsel való ízesítés gondolata.
„Tapasztalataink szerint, fogyasztóink nyitottak az újdonságokra. Éppen ezért a termékek terén próbálunk nagyon változatosak lenni, az ízekben pedig egyre merészebbek. Szívesen használjuk a hagyományos alapanyagokat és fűszereket is, de mindig nyitottak vagyunk arra, hogy vásárlóink igényeit szem előtt tartva, meglepjük a kísérletezni vágyókat.” – mondta Grabant Boglárka, a Sága marketing és trade marketing vezetője.
A szeptembertől elérhető szeletelt termék, aszalt szilva darabokat és fűszerszemcséket tartalmaz, ízét és illatát ezek az alapanyagok és a minőségi, főtt pulykahús határozzák meg. Az új ízesítésű Selyemsonka országszerte kapható, ajánlott fogyasztói ára 359 forint. A kipróbálást ösztönző, szeptemberben tartó akció keretében a Selyemsonka család különleges ízvilágú tagja 299 forintért vásárolható meg.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A Lidl bemutatta tizedik, jubileumi szakácskönyvét
A Lidl bemutatta 10. szakácskönyvét, amely közel 4 millió megjelent…
Tovább olvasom >Magyar női vízilabda támogatója lett a Helia-D
Együttműködési megállapodást jelentett be a Helia-D és az UVSE Vízilabda…
Tovább olvasom >Kacsából és a libából nagyjából ilyenkor esszük meg az éves mennyiséget
Hazánkban a kacsa- és a libahús fogyasztása döntően az ünnepi…
Tovább olvasom >