”A növényi alapú tengeri élelmiszer a következő logikus lépés” – februárban indul az első európai alternatív „halas” cég
A növényi alapú élelmiszerek egyre népszerűbbek a fogyasztók körében, hiszen fenntartható és egészséges alternatívát kínálnak. A Novish nevű cég 100 százalékig növényi alapú hal-alternatívákat kínál. A cég szerint a természetes aromák, amelyeket a tengeri moszat és az alga ihletett, kiváló ízt biztosít a termékeknek.
A Novish 100 százalékig vegán, szójamentes és mesterséges adalékot nem tartalmazó termékei februártól érhetőek el Európa-szerte. Az első halmentes Novish terméksorozattal az amszterdami Horecava expón találkozhatnak a fogyasztók.
Kapcsolódó cikkeink
Felmerült az élelmiszer-bankkártya a rászoruló családok, mint alternatíva
Háromszázezer rászoruló családnak adna élelmiszer-bankkártyát havi 20 ezer forinttal az…
Tovább olvasom >Műanyag alternatívát tesztel a Burger King
Zöld csomagolási pilot-programot indít a Burger King az év hátralévő…
Tovább olvasom >Gombatégla – a beton alternatívája
Vajon jelenthetik-e a gombatéglák az építészet jövőjét? Az egyre jobban…
Tovább olvasom >További cikkeink
Új elnökséggel és megújult célokkal folytatja a munkát az MLSZKSZ
Tisztújító közgyűléssel és szakmai konferenciával zárta a 2024-es évet a…
Tovább olvasom >A Promóciók napján átadásra kerültek az „Év Promóciója 2025” díjak
Idén 17. alkalommal került megrendezésre, a Trade magazin szervezésében az…
Tovább olvasom >Elindult a Green Awards 2025
Elstartolt Magyarország legrangosabb fenntarthatósági pályázata, a Green Awards, a Portfolió…
Tovább olvasom >