”A növényi alapú tengeri élelmiszer a következő logikus lépés” – februárban indul az első európai alternatív „halas” cég
A növényi alapú élelmiszerek egyre népszerűbbek a fogyasztók körében, hiszen fenntartható és egészséges alternatívát kínálnak. A Novish nevű cég 100 százalékig növényi alapú hal-alternatívákat kínál. A cég szerint a természetes aromák, amelyeket a tengeri moszat és az alga ihletett, kiváló ízt biztosít a termékeknek.
A Novish 100 százalékig vegán, szójamentes és mesterséges adalékot nem tartalmazó termékei februártól érhetőek el Európa-szerte. Az első halmentes Novish terméksorozattal az amszterdami Horecava expón találkozhatnak a fogyasztók.
Kapcsolódó cikkeink
Felmerült az élelmiszer-bankkártya a rászoruló családok, mint alternatíva
Háromszázezer rászoruló családnak adna élelmiszer-bankkártyát havi 20 ezer forinttal az…
Tovább olvasom >Műanyag alternatívát tesztel a Burger King
Zöld csomagolási pilot-programot indít a Burger King az év hátralévő…
Tovább olvasom >Gombatégla – a beton alternatívája
Vajon jelenthetik-e a gombatéglák az építészet jövőjét? Az egyre jobban…
Tovább olvasom >További cikkeink
30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Huszadik alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat
Idén 20. alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat, rekordszámú,…
Tovább olvasom >Ma kezdődik a World Science Forum Budapesten
Ma kezdődik Budapesten a World Science Forum (WSF – Tudomány…
Tovább olvasom >