”A növényi alapú tengeri élelmiszer a következő logikus lépés” – februárban indul az első európai alternatív „halas” cég
A növényi alapú élelmiszerek egyre népszerűbbek a fogyasztók körében, hiszen fenntartható és egészséges alternatívát kínálnak. A Novish nevű cég 100 százalékig növényi alapú hal-alternatívákat kínál. A cég szerint a természetes aromák, amelyeket a tengeri moszat és az alga ihletett, kiváló ízt biztosít a termékeknek.
A Novish 100 százalékig vegán, szójamentes és mesterséges adalékot nem tartalmazó termékei februártól érhetőek el Európa-szerte. Az első halmentes Novish terméksorozattal az amszterdami Horecava expón találkozhatnak a fogyasztók.
Kapcsolódó cikkeink
Felmerült az élelmiszer-bankkártya a rászoruló családok, mint alternatíva
Háromszázezer rászoruló családnak adna élelmiszer-bankkártyát havi 20 ezer forinttal az…
Tovább olvasom >Műanyag alternatívát tesztel a Burger King
Zöld csomagolási pilot-programot indít a Burger King az év hátralévő…
Tovább olvasom >Gombatégla – a beton alternatívája
Vajon jelenthetik-e a gombatéglák az építészet jövőjét? Az egyre jobban…
Tovább olvasom >További cikkeink
Kitűnően szerepeltek a 2024-es évjáratú borok a XXI. Synvino Borversenyen
Összesen 400 nevezés érkezett az ország 18 borvidékéről a Syngenta…
Tovább olvasom >Mit gondolnak a vállalati felsővezetők a művészetről?
„Topvezetők és a művészet – az örökség és a művészet…
Tovább olvasom >GELATISSIMO 2026: A fagylaltipar legnagyobb szakmai találkozója Stuttgartban
A fagylaltkedvelők és a szakma képviselői izgatottan várják a következő…
Tovább olvasom >